Celeste Buckingham a Majk Spirit: Pozrite si teaser k ich duetu – I Was Wrong.

Len necelý mesiac stačil aktuálnemu spoločnému singlu Majka Spirita a Celeste Buckingham „I Was Wrong“ na to, aby sa stal novým megahitom pre prichádzajúce leto, a to nielen v éteri rádií, ale i na internete (https://bit.ly/11XIGjG).

Zdá sa, akoby duet, ktorý sa stáva zo dňa na deň väčším hitom, nepotreboval ani klip – za prvých necelých dvadsať dní na hudobnom serveri youtube nazbierala totiž jeho audio podoba ozdobená jedinou fotografiou viac ako milión zhliadnutí! Skladba zaznie poprvýkrát naživo na  narodeninovom dvojkoncerte Celeste a Majka v bratislavskej Refinery Gallery v piatok 31. mája, sprevádzaná projekciou videoklipu.

Fanúšikom, ktorí sa sľúbeného videa nevedia dočkať, dvojica ponúka aspoň malú ochutnávku: https://www.youtube.com/watch?v=jaEuz6LPDnw.

Posledné dni do očakávanej premiéry videoklipu k svojmu novému duetu „I Was Wrong“ odrátavajú Majk Spirit a Celeste Buckingham. Dvojica sa stretla v priebehu apríla v americkej Kalifornii, aby mohla dať svojim fanúšikom nielen výnimočnú spoločnú skladbu, ale zároveň aby dala výnimočnej skladbe aj jedinečnú vizuálnu podobu. Sotva sa  obaja speváci stihli vrátiť z cesty po USA do pracovného kolotoča, aby videoklip odpremiérovali, zistili, že necelé 3 týždne od svojej premiéry získala skladba viac ako milión vzhliadnutí na serveri youtube!  Úspech piesni priniesla spolupráca Celeste a Majka s Martinom Šrámekom, Andrejom Hruškom a Filipom Hittrichom z bratislavského producentského tria Littlebeat, ktoré sa podpísalo i pod úspech Celestinho megahitu Run Run Run.

Obaja speváci sa nevedia dočkať slávnostného večera, počas ktorého si spolu duet zaspievajú poprvýkrát naživo pred dvoma tisíckami fanúšikov, a kedy im predstavia i videoklip, kvôli ktorému letel celý štáb z Európy za „Veľkú mláku“. Návštevníkom koncertu sľubujú tiež viacero exkluzívnych hostí. Jedným z prekvapení večera v bratislavskej Refinery Gallery (vstupenky v predaji cez Ticketportal – https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=18183) má byť práve vystúpenie spomínaného Celestinho dlhoročného producenta Martina Šrámeka. Okrem neho sa o zábavu počas narodeninového dvojkoncertu v úlohe hosťa postará i Majkova domovská skupina H16 a Celestina sestra Carmel Buckingham. Po koncerte sa hostia môžu tešiť na afterparty v podaní DJa  Romana Zámožného i DJa Yanka Krála.

O vizuálne stvárnenie nového slovenského megahitu sa postaral režisér Jiří Marshal z pražského štúdia AD ROOM. „Osoba režiséra Jiřího Marshala bola pre nás jednoznačnou voľbou – jeho doterajšia tvorba, skúsenosti z natáčania v zahraničí (NYC, Londýn, Reykjavik), umelecký rukopis so silným emotívnym spracovaním obrazu a citom pre detail, boli tým, čo sme v osobe režiséra spolu s Celeste a Majkom Spiritom hľadali a našli,“ rozpráva na margo výberu tvorcov videoklipu Celestin manažér Lumír Mati. „S Majkom a Celeste sa mi spolupracovalo viac než výborne. Je vždy dobré tvoriť s ľuďmi, ktorí milujú svoju prácu,“ pochvaľuje si Jiří Marshal. „Pri nakrúcaní v cudzine je vždy ťažké, nenechať sa príliš okúzliť všetkým novým, a netočiť cestopisný dokument. Kladiem dôraz na to, aby klip z Los Angeles pôsobil ako klip, ktorí tvoria „locals“ – prostredie je tak pre nich prirozené a zábery tak nepôsobia násilne,“ dodáva.

Keďže singel je Spiritovým darčekom k Celestiným 18tim narodeninám, ktoré speváčka oslávila 3. mája, práve v tento deň odznel poprvýkrát na vlnách najpočúvanejších rádií v Čechách i na Slovensku. Na českú live premiéru „I Was Wrong“ sa môžu fanúšikovia tešiť už 13. júna v pražskej Retro Music Hall (vstupenky v predaji v sieti Ticketstream – https://www.ticketstream.cz/czts/site.frame.jsp?thread=).

Zdroj: SLAVICA
Foto: Jiří Marshal / AD ROOM