Časopis Pařát: Júnová ponuka za najlepšie ceny!

Do júnovej ponuky sme pre Vás nepripravili žiadne zľavy, ale pri pohľade na naše trvalo nízke ceny to snáď ani nie je treba ☺

Okrem rýdzo undergroundových vecí rozširujeme našu ponuku tiež o CD, LP a merch zabehnutých zahraničných vydavateľov. Od júna priberáme distribúciu tiež Napalm Records a Century Media. Samozrejme, ceny sú už trochu vyššie než produkty rýdzo undergroundové, ale už pri základnej cene sa snažíme, pri zachovaní 100% kvality, byť najlacnejší v Česku. Všetky ceny sú vrátane DPH. Z vlastnej dielne sme tento raz pripravili merch pre grinderov a mladšiu metalovú generáciu.

Metal Maniac

A čo viac, predplatitelia Pařátu majú pri objednávke nad 500 Kč (bez poštovného) ešte zľavu 10%. Vo finále sa teda môže stať, že budete kupovať najlacnejšie a Pařát budete mať po celý rok v podstate ešte ako bonus zdarma. Poštovné je IBA 60 Kč pri doporučenej zásielke, 80 Kč za dobierku, pri 1-3 CD, 1 tričku alebo jednom vinyle je poštovné 37 Kč doporučene.

Total Grindcore

Aj tento rok sa s naším shopom objavíme na letných festivaloch, konkrétne MetalGate Czech Death fest (15.-16.6.), Obscene Extreme (11.-14.7.) a Brutal Assault. Radi Vám tam čokoľvek dovezieme a ušetríte poštovné. Ako už dlho avizujeme, nové číslo Pařátu výjde 15.6. na MetalGate Czech Death Fest.

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte, pretože všetok tovar z aktuálnej júnovej ponuky v shope ešte ani nie je. Objednávať nie je nutné cez webový formulár, to je iba formalita ☺ Stačí napísať na redakce@paratmagazine.com

Zdroj: Časopis Pařát, Sjekellka
Publikoval: Redakcia GREGI.NET