Časopis HelpMusic pořádá sérii koncertů, drží tak při životě sebe i kapely!

Hudební magazín HelpMusic jistě znáte. Vychází devátým rokem a z toho rokem čtvrtým je přílohou regionálních Deníků.

HelpMusic je ideálním doplňkem s jasnou cílovkou a dosahem všem hudebním médiím, hudební časopis se stále největším nákladem i čteností a díky předplatitelům Deníku i jediné tištěné medium s nulovou remitendou.

HelpMusic je přílohou Deníku, tedy není financován ze svého prodeje, ale je živ díky inzerentům a mladým kapelám, jenž se chtějí propagovat. Značné náklady na jeho roční provoz však plynou z letního přímého prodeje na festivalech a námi podporovaných hudebních akcích.

Jak víte, inzerentů v hudebních médiích od března 2020 z důvodů vládních opatření proti novému typu koronaviru ubylo, neboť se jednalo především o inzerce ze sekce hudebních akcí a letní festivaly se konat pravděpodobně nebudou. Proto bych vás chtěla poprosit o podporu a možnost přežít tohle těžké léto a pomoci nám zpropagovat sérii koncertů na podporu časopisu.

„Zvažovali jsme různé sbírky, ale nechceme jen brát. Spojíme příjemné s užitečným a uděláme co umíme nejlépe – pobavíme lidi!“ uvedla Martina Jablanovská, majitelka časopisu. Rozhodli jsme se uspořádat v rámci časopisu HelpMusic – letní  koncertní sérii pod pracovním názvem – 100 ran do Vopice.

Nejedná se o nic jiného než o open air koncert – pro povolených (zatím 100 návštěvníků). Potvrzené kapely uvidíte v netradičních spojeních s exkluzivními hosty, jenž vám budeme postupně prozrazovat.

Koncerty proběhnou ve dnech 3.6., 24.6., 10.7., 24.7.,7.8. a 20.8. v Praze v klubu Modrá Vopice

První vystoupení potvrdil Záviš, kníže pornofolku, který pozval svého kolegu Jana „Honyho“ Hauberta, punkového krále, aby přednesl něco ze svých básnických sbírek.

Z dalších potvrzených interpretů jsou Pavel Dobeš, Lety Mimo, písničkář Láska, nebo opavská kapela Kofe-in.

Předprodej vstupenek na všechny akce je v síti www.ticketstream.cz

Zdroj: TS