Cannibal Corpse, All Shall Perish, Aborted sa predstavia v Košiciach!

Košický klub Collosseum zažije další z velkých večerù. Ve středu 27.06. zde vystoupí trojice kapel v čele s americkou deathmetalovou legendou CANNIBAL CORPSE! Zbývajícími dvìma kapelami jsou pak deathcoristé ALL SHALL PERISH (usa) a Belgičtí deathmetalisté ABORTED. Vstupenky na tuto koncertní událost jsou k dostání buď přímo v klubu Collosseum nebo v předprodejní síti Ticketportal. Více informací naleznete na webu www.obscure.cz.

Již od svého debutového alba „Easten Back To Life“ z roku 1990, se CANNIBAL CORPSE pasovali do role nejprominentnìjší deathmetalové kapely na scénì. Nìkteré skvosty v podobì nahrávek „Butchered At Birth“, „Tomb Of The Mutilated“ nebo zabijácké EP „Hammer Smashed Face“ se stali trnem v oku „ochráncù dobré morálky“ a byli v určitých zemích cenzurovány. Tak jako tak, CANNIBAL CORPSE jsou i po dvaceti letech stále zde, navzdory všemu a všem stále silnìjší, agresivnìjší a populárnìjší napříč extrémní metalovou scénou. Na následujícím Full Of Hate Tour budou řezníci z Buffala, v čele mistrem Georgem „Corpsegrinderem“ Fisherem a basákem Alexem Websterem, servírovat typický deathový koktejl z dílny CANNIBAL CORPSE, nejmocnìjší deathové kapely všech dob.

Jako support se v Košicích představí také Američané ALL SHALL PERISH. Respektovaná deathcorová formace bude propagovat svou rok starou desku z názvem „This is Where it Ends“. Koncertní večer pak otevře ostřílená belgická death/grindová formace ABORTED, která bude propagovat své zbrusu nové album „Global Flatline“.


CANNIBAL CORPSE (usa)
ALL SHALL PERISH (usa)
ABORTED (bel)
27.06.2012, Košice – Collosseum

lakat CC Kosice

Zdroj: Obscure Promotion
Publikoval: Redakcia GREGI.NET