Camping Rudava: Ladies Night Party with Strawberries + Prvá záhorácka Garden party už tento víkend!

Už tento piatok sa uskutoční v znovuotvorenom Campingu Rudava pri Malých Levároch prvé podujatie v rámci programu Leto na Rudave, ktoré prinesie počas letných prázdnin aj Retro party, rôzne športové turnaje otvorené pre kohokoľvek, zaujímavé stretnutie karavanistov, česko-slovenskú hitovú party, Rio Karneval, koncert českého rapera s gitarou XINDL-X, hip-hopovú formáciu A.M.O. and Banana Band, rudavského miláčika – Hudbu z Marsu či uleteného Hafnera s jeho družinou.

V programe Leta na Rudave nájdeme aj víkend venovaný deťom pod zaujímavým názvom „Kde bolo, tam bolo..“ i cyklistickú akciu Bikerska, ktorá bude začínať štartom v Stupave. Ak by ste si chceli prísť do letoviska pri Malých Levároch zacviciť Zumbu s Aďou, neváhajte, cvičí sa každý utorok (19:00) a sobotu (18:00).

Rudava

Najbližší víkend na letnej Rudave však odštartuje už tento piatok skvelá Ladies Night Party with Strawberries s pôvabnými záhoráčkami, šampanským a jahodami. Open: 19:00 – 02:00, vstupné je 1 EUR, slečny do 22:00 zadarmo.

Ladies Night

V sobotu 16.júla 2011 sa uskutoční aj Prvá záhorácka Garden party od 14,00 do 02,00 hodiny v noci. Pripravené bude kryté sedenie s grilom, centrálne ohnisko, posedenie na tráve, rôzne súťaže, bufet, bar, rýchle výčapy. O skvelú atmosféru sa postará živá produkcia, gitaristi, ako aj diskotéka do neskorých nočných hodín. Spestrením bude aj hodinové cvičenie Zumby s inštruktorkou Andreou Porubskou (19:00). Vstupné pre neubytovaných hostí Campingu Rudava je symbolické 1 EUR. V cene je zahrnutý kultúrny program a používanie toaliet.

Garden party

Dostupné ubytovanie (vlastné strany, karavany, prívesy) aj parkovanie pre návštevníkov priamo v areáli Campingu Rudava. Ďalšie akcie na Rudave: www.CampingRudava.sk.

Zdroj: VICTOR PEREZ MEDIA, s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET