Calum Scott opäť roztancuje Bratislavu!

Na Slovensko po roku opäť mieri anglický spevák a skladateľ Calum Scott, známy najmä vďaka účasti v súťaži Britains Got Talent z roku 2016 a držiteľ následných uznaní, či ocenení. V bratislavskom MMC vystúpi v pondelok 1. mája 2023. Vstupenky sa začnú predávať v piatok 16. decembra 2022 od 10:00 hodiny exkluzívne cez listocheck.sk.

Rok 2016 a vlastná verzia piesne Dancing on My Own” odštartovala kariéru Caluma Scotta, keď získal titul najpredávanejší singel v Británii. Jeho prvý album, široko uznávaný, Only Human, sa dostal na prvé miesto v rebríčku albumov iTunes v 21 krajinách po celom svete, predal milióny albumov a získal viac ako 7,5 miliardy streamov. Talentovaný spevák spolupracoval aj s Leonou Lewis na vydaní singla You Are the Reason. Dnes patrí k absolútnej špičke interpretov.

Koncerty Caluma sú veľmi emotívne, pretože samotný spevák veľmi emocionálne prežíva svoje vystúpenia a pri svojich klavírnych baladách sa neraz rozplače a naopak, tie rytmické si užíva na pódiu ako sa len dá.

Multiplatinový spevák a skladateľ má tento rok za sebou svoje najväčšie turné po Európe a Spojenom kráľovstve a po novom roku sa vracia na dosky pódií.

Vstupenky na šou energického Caluma Scotta sa začínajú predávať od piatka 16. decembra 2022 po 39,60 cez listocheck.sk: https://listocheck.sk/detail/calum-scott

 

Zdroj: TS