Calling Vibes: Chris Sadler!

PAP MOTION představuje další pokračování své párty s duší CALLING VIBES. Akce, která je známá představováním hned nìkolik zajímavých jmen, kreativními dekoracemi a soutìžemi o ceny.

Na druhém díle se rozhodl team na hlavním podiu představit jednu z legend české house scény. Dje, který je znám svojí specifickou hudbou, kvalitním mixem a hlavnì svítícími brýlemi. Není jím nikdo jiný než CHRIS SADLER

Tento výtečný dj a producent již za dobu svého pùsobení, která je obdivuhodných 20 let, dokázal, že patří nejen k české ale i svìtové špičce, což dokazuje hraní se jmény jako Paul Oakenfold nebo Olav Basoski. Jeho sety jsou velice energické a plné jeho vlastní produkce. Za ta léta si Chris Sadler upevnil svou pozici nenahraditelné součásti české taneční scény, má pravidelnì více než 100 bookingù ročnì, na akcích s účastí až 30 000 lidí.

Dalším představeným je brnìnský dj, jehož sety jsou známe energickým pojetím moderní house music. Je jím MICHAL PEŠINA.

Rezident úspìšné putovní akce Too.Sexy, s kterou navštìvuje ty nejlepší kluby v Česku a na  Slovensku. Svoji kariéru začínal v roce 2004 a za dobu své pùsobnosti si zahrál nejen ve své domovinì, ale pravidelnì vystupuje také ve Švýcarsku, Nìmecku, Rakousku a Polsku.

Na HELL STAGE se představí ALEXX DJ, který je rezident známého klubu PERPETUUM. V současné dobì se vyznačuje hlavnì energičností svých house / progressive setù, ve kterých se nebojí zabrousit i do odlišných stylù clubové scény, které tento mladý DJ prezentuje napříč ČR i v zahraničí. Rozhovory jste mohli najít např. v prestižním DanceMAGu, kterým byl osloven pro namíchání exclusivního setu na září 2010, který vyšel pod názvem Cevlar spolu s rozhovorem a fotkami, nebo v knize o tuzemských DJ’s, kde se dostal do společnosti např. Michaela C, Dj Kwé, Martez Ortega či Subgate, která vyšla tento rok. Jeho debutový remix vyšel na oficiální hitparádì rádia SeeJay, kde se 4.týdny držel na 1. příčce.

Na hlavní stage nemohou chybìt rezidenti akce, kteří se v nynìjší dobì dostávájí stále více do širšího podvìdomí kluberù. Duo, které je známé svou aktivní komunikací s publikem. Borci, kteří si stihli zahrát za velice krátkou dobu jak v ČR, tak v Nìmecku. Jejich vlastní produkce je velice energická a určitì zde představí i nìjakou novinku. Představujeme BEAT SPLITTERZ DUO.

Celou tuto sestavu doplní djs jako IVO HILSZEK, který je rezidentem známého klubu 7.Nebe. DJ P.E.D.R.O, který je jednou z hlavních tváří regionálního festivalu FATRA! RASTYN, který je znám svými fidget / techno sety. BEAT, který je tváří internetového obchodu profi.dj.cz a nakonec hard techno dj NEKVAK.

Potvrzení do 23:00 pouze 70 CZK / ostatní 100 CZK
VIP vstupenka 250 CZK ( předprodej na info@papmotion.cz / 732 213 079)
Navíc se při vstupu losuje o dárkové poukazy od partnerù akce.

Událost a bližší informace najdete na www.cvbs.cz

Calling Vibes

Zdroj: Calling Vibes
Publikoval: Redakcia GREGI.NET