Calling Vibes: 29. októbra v Muteniciach!

29.10.2011 na 2 podiích klubu Eden Mutìnice vystoupí: Michal Poliak, DJ Orbith, Gabriel Progressium (SK), Beat Splitterz ( GER & CZ ), Deep J, P.E.D.R.O, Rastyn, Mirkin.

Speciálnì pro tuto párty se klub obleče do dekorací šitých na míru, rozsvítí ho známý VJ Mon a také nebudou chybìt tanečníci. Připraveny soutìže o vstupenky a slosovatelné ceny.

Master Squere Stage – Hlavní hvìzdou tohoto podia bude moravský DJ a producent, stálice české scény se zkušenostmi z celého svìta. Je jím Michal Poliak a tešit se mùžete na velmi energický set v jeho podání. Dále vystoupí hlavní tvář slovenského House import bookingu a pořadatel spousty eventù na Slovensku, zkušený Gabriel Progressium. Jak již jméno napovídá, hrát bude to nejlepší z progressive soundu. Line up doplní zástupci papmotion.cz agentury P.E.D.R.O. se svým funky house a projekt Beat Splitterz. Toto duo ve složení Van Burn a Peter Averti vám představí i svoji vlastní tvorbu s house příchutí.

Digi Techno Stage – Toto podium bude připraveno v prostorách Remix clubu a i zde uslyšíte velké eso české taneční scény. DJ Orbitha asi není třeba příliš představovat. Je znám svým specifickým soundem, který nebere ohled na módní trendy, pouze na to, jak vás roztančit. DJ Orbitha jste zde již v minulosti mìli možnost slyšet. Orbitha doplní DJ Rastyn minimal/techno soundem, který již vystoupil na mnoha akcích nejen v Praze a Brnì a jehož hvìzda stoupá strmì vzhùru. Moravskou Freefall Crew bude zastupovat DJ Deep J s rùznorodou smìsí techhouse, minimalu a techna. Tuto sestavu doplní rezident Remix clubu a párty R3PLAY DJ MIRKIN. Ani tato stage nebude ochuzena o speciální výzdobu a dekorace.

Ke každé zakoupené vstupence v předprodeji vás u vstupu čeká příjemné překvapení a navíc se před akcí budou losovat čísla vstupenek a výherce získají slevu na nákup značkových vìcí od STORM LONDON

Samozřejmostí bude STORM VIP terasa, na které se mùžete tìšit na vybraný alkohol zdarma a raut. Doporučujeme však včasný nákup VIP vstupenky, jelikož je o nì velký zájem. VIP obsahuje: Jídlo ( řízky, obložené talíře, kuřata, saláty, aj. ), víno ( červené, bílé ), džusy, vody.

Vstupenky v síti ticketpro od 5.9 – 27.10:
Předprodej: 200 CZK vč.poplatkù
Na místì: 300 CZK vč.poplatkù
VIP: 500 CZK vč.poplatkù

Předprodej v sítích ticketpro www.ticketpro.cz
Aktuální info na www.calling-vibes.cz a www.disco-eden.cz

Osobnì lze vstupenky zakoupit:
DISCO – EDEN Mutìnice,
Trucovna – Bošovice,
Businese Coffee – Skalica ( SK )

Časový harmonogram vystupujících bude zveřejnìn v místì konání, ale předem doporučujeme dojít včas.
Návštìvnost je omezená na limit klubu.

Datum: 29.10.2011
Místo: Disco – Eden ( Mutìnice ) www.disco-eden.cz
Vystoupí: Michal Poliak, DJ ORBITH, Beat Splitterz ( GER&CZ ), Gabriel Progressium ( SK ), Deep J, Rastyn, P.E.D.R.O, Mirkin

Calling Vibes

Zdroj: Calling Vibes
Publikoval: Redakcia GREGI.NET