CA CITY CLUBBING old school edition: Už túto sobotu v Čadci!

Poznáte aspoň troch DJ-ov pôsobiacich na domácej (kysuckej) hudobnej scéne, ktorí tu pôsobia takmer 10 rokov?

Či už je vaša odpoveď “áno” alebo “nie”, mohla by vás zaujímať akcia, ktorá sa uskutoční 27. februára 2016 v Zion Clube. CA CITY CLUBBING old school edition je totiž akcia, ktorá je o prezentácii a podpore domácej hudobnej scény. Predstavia sa vám tu DJ-i patriaci medzi malú skupinu ľudí, na ktorej bola postavená miesta ,,alternatívna” hudobná scéna. Väčšina z nich sú DJ-i hrajúci takmer 10 rokov. Zdôrazňujeme, že nie sú jediní/é, ale aj keď ich nebolo v minulosti veľa, nezmestili by sa nám všetci do line-upu. Veríme však, že tradícia tejto akcie nám dovolí pozvať do budúcnosti aj ostatných zo starej i z novej domácej scény, aby vám odprezentovali svoje umenie.

V sobotu 27. februára nám zahrá táto pätica už starších, ale stále zachovalých DJ-ov: Dustman, Settler, Jahman, Halliday, Mizuxter.

Bližšie vám všetkých postupne predstavíme cez ich profily na www.zionclub.sk. Na začiatok vám prezradíme, že sa môžete tešiť na d’n’b, funk, reggae, hip-hop, jungle, newjazz, swing a im príbuzné žánre.

Zmyslom celej tejto akcie je, aby sme vzdali hold všetkým, ktorí v Čadci tvoria, prezentujú, či prinášajú nové veci a neboja sa hrať aj mimo hlavný prúd.

Na tejto myšlienke bola postavená prvá akcia CA CITY CLUBBING, ktorá sa konala v roku 2007. Lebo možno by niektorí z vás neverili, ale vyššie spomínané žánre boli v čase, keď začali chalani hrať v našom meste, experimentálnou hudbou pre mainstream. Samozrejme si uvedomujeme, že dnes už nie je na mieste hovoriť o mainstreame, či undergrounde a ani nám nejde o návrat do minulosti, skôr chceme vyzdvihnúť odvahu robiť veci tak trochu inak.

Staršiu generáciu pozývame zaspomínať si a pozrieť sa, kam sa chalani dostali po toľkých rokoch. Mladšiu generáciu zasa pozývame pozrieť sa, ako to ide “DJ-om v najlepších rokoch”.

Staršiu i mladšiu generáciu pozývame zabaviť sa spoločne, veď na veku nezáleží.

Zhrnutie:
Názov akcie: CA CITY CLUBBING old school edition
Dátum: 27.februára 2016 (sobota)
Miesto: Zion Club/ Čadca
Štart: 20:00
Vstupné: 2,50 €
www.zionclub.sk

Line-up:
Dustman
Jahman
Settler
Mizuxter
Halliday

poster_web

Zdroj: Zion club