Bystrík uzatvára svoju trilógiu novým singlom Po Tvojom boku.

Skladateľ a spevák Bystrík so svojou bandou len nedávno pokrstil a uviedol do predaja nový album Na Kráľovej holi. Dnes mu vychádza nový videoklip k autorskej skladbe Po Tvojom boku, ktorý si môžete pozrieť už teraz!

Skladba s jasným odkazom Po Tvojom boku nevznikla len tak náhodou. Nadväzuje na Bystríkove piesne Nech to trvá (2016) a Prajem si (2017), čím uzatvára takzvanú trilógiu a príbeh týchto troch piesní.

,,Každá z nich má svoj osobitný význam v mojej tvorbe, ale aj v mojom živote. Nový singel prináša posolstvo o vzťahu dvoch ľudí a o sľube, ktorý dávame jeden druhému. Verím, že náš vzťah môže rásť jedine, ak budeme kráčať spolu – bok po boku,’’ hovorí autor Bystrík.  Singel vznikol v štúdiu Studio 7 a veľmi príjemnými vokálmi do neho prispel aj spevák Robo Papp.

Odzrkadlením samotného textu je letný klip, ktorý primárne znázorňuje príjemné situácie z partnerského života.

,,Ja osobne som si predstavoval klip pozitívne, pretože rád prinášam ľuďom piesne, ktoré ich nabijú dobrou energiou. Pevne verím, že sa nám to týmto sviežim klipom a skladbou podarilo dosiahnuť a že reakcie publika budú rovnaké, ako naše predstavy,’’dodáva Bystrík. 

 Za kameru sa postavil Denis Konečný z definite production. Klip si môžete pozrieť na Youtube kanáli umelca a už čoskoro bude skladba zaradená aj do streamovacích platformách.

Live koncerty a viac informácií o autorovi sledujte na sociálnych sieťach, alebo na www.bystrik.com

Zdroj: TS