Bystrík oslávi 40-te narodeniny a 20 rokov na scéne jedinečným koncertom 1. júla v Trnave!  

Spevák a skladateľ Bystrík bude 1. júla 2022 oslavovať 40 rokov života a 20 rokov na hudobnej scéne! Oslávi to samozrejme so svojimi fanúšikmi na koncerte v Mestskom amfiteátri v jeho rodnej Trnave! Na výnimočný koncert si pozval hudobných hostí a pokrstí na ňom úplne nový album s ľudovými pesničkami. Nenechajte si ujsť Bystríkovu narodeninovú koncertnú párty 1. júla v Trnave! 

Bystrík sa hudbe aktívne venuje od osemnástich rokov. Talentovaný Trnavčan zvíťazil v roku 2005 v prestížnej autorskej súťaži Coca-Cola Popstar a dostal tak príležitosť vydať debutový album. Dnes ich má na konte päť a oslavuje 20 rokov na hudobnej scéne.

„Je to až neuveriteľné ako ten čas ubehol, ale bolo to nádherných 20 rokov plných zážitkov, skvelých koncertov a ľudí, č sme postretávali na cestách. Vážim si, že môžem robiť to, čo ma baví a to, že to robím už 20 rokov je pre mňa tým najkrajším darom. Každopádne je to parádna jazda a ja si to užívam. Pamätám si na svoj prvý koncert v Špačinciach pri Trnave, prišlo asi 10 ľudí, ale na tú atmosféru nezabudnem nikdy. Ľudia spievali a tancovali na stoloch. A vtedy som si povedal, že toto chcem robiť celý život, zabávať ľudí hudbou,“ prezradil s úsmevom Bystrík.

Sympatický Trnavčan Bystrík sa pri príležitosti výročia rozhodol usporiadať výnimočný koncert. Okrem 20-tich rokov na scéne totiž oslavuje aj 40 rokov života! Na koncerte preto nebude chýbať narodeninové prekvapenie v podobe hudobných hostí.

„Koncert bude 1 júla v našej rodnej milovanej Trnave. Bude to v Mestskom amfiteátri, už teraz sa nevieme dočkať, pretože domáce publikum zbožňujeme. Zahráme prierez našou tvorbou, staršie pesničky v novom aranžmáne aj naše obľúbené ľudovečky. A samozrejme nebudú chýbať ani pesničky ako Prajem si, Nech to trvá alebo Spievaj so mnou. Pripravujeme veľký stage, zvuk, svetlá, projekciu, kopec hostí, užijeme si krásny večer,“ teší sa Bystrík.

Aktuálne je Bystrík aj so svojou Bandou zavretý v štúdiu, kde finišujú s novým albumom.

„Mám radosť, že sa nám podarilo dokončiť album s novými ľudovými pesničkami. Bude na ňom 10 piesní a tešíme sa, ako ho spolu s našimi fanúšikmi pokrstíme práve na koncerte 1. júla. V týchto dňoch som odovzdal všetky stopy pesničiek Ľubovi Mazákovi, ktorý bude robiť výsledný mix a master albumu. Verím, že to do koncertu stihneme,“ plánuje spevák a skladateľ.

Teraz sa už celá Bystrík Banda teší na koncertné leto. Počas pandémie totiž  spevák aj jeho kolegovia z kapely nadobudli veľký koncertný deficit.

„To si ani nedokážete predstaviť, čo to pre nás znamená. Tá energia, ktorú sme roky dostávali na koncertoch od ľudí, zrazu zmizla, pretože sme nemohli hrať. A nám to moc chýbalo. Verím, že toto obdobie je už preč a my sa neskutočne tešíme na pódiá, ako si to s ľuďmi užijeme. Koncertovanie je pre nás obrovská odmena, tú energiu, čo dostávame od ľudí, to sa nedá získať nikde inde,“ uzatváraBystrík.

Vstupenky na Bystríkov koncert 1. júla 2022 v Mestskom amfiteátri v Trnave si môžete kúpiť tu: https://vstupenky.maxiticket.sk/bystrik-banda-2040-2022-trnava

Viac informácií o Bystríkovi nájdete na:
Web: www.bystrik.com
YT: https://www.youtube.com/channel/UCOPxhsVRl-gwrqUzW9OGYHQ
FB: https://sk-sk.facebook.com/BystrikOfficial/

Zdroj: NK Factory