Burning Night: 7. februára v Subclube!

Pripravili sme si pre vás poriadny čurbes, ktorý sa bude niesť v duchu reggae, dancehall, jungle a poriadnych dnb a jump up nákladov. Túto akciu majú pod hlavičkou chalani z bratislavského Natty youth soundu a to konkrétne Dj Skandyman, Dj Ass a Dj Bingi. Ako hosťa sme si pre vás pripravili a dojde vám zahrať Dj Spliff, ktorý má za sebou mnoho reggae akcií po Slovensku a je zároveň aj spoluorganizátorom mnohých skvelých pártys na Slovensku.

Sme radi že ste si zvykli na tieto pravidelné akcie a snažíme sa ich pre vás robiť čo najpestrejšie aby si každý prišiel na svoje počas tohto večera. Tak nezabudni sa doma a zober aj svojich kamošov nech spravíme tú najlepšiu párty.

** DJ SPLIFF **

DJ Spliff je zakladajúcim členom východoslovenského soundsystému – RvZOo Soundz. Pôvodom pochádzajúci z Rožňavy, ale už dlhšiu dobu pôsobiaci v Bratislave. DJ-ingu sa venuje približne od roku 2005, no v projekte RvZOo Soundz pôsobí piaty rok. Prvorade sa zameriava na šírenie karibskej Ragga, Dancehall, Dub a Junglist kultúry nielen na Slovensku ale aj v zahraničí. Behom svôjho pôsobenia odohral desiatky shows po celom Slovensku, Čechách ale aj Maďarsku. Jeho sety, mixované na dvoch gramofónoch sú zmesou digital roots reggae, ragga, hip-hopu, dancehallu a energického junglu, okoreneného množstvom elektronických a turntablist vplyvov. Je taktiež zakladateľom agentúry JAMMIN, ktorá má na konte festivaly ako Jammin Multicultural Fest a Just Chill Festival, slovenskú tour MC Rida Radara a francúzskeho Mc Tribumana a ktorá v neposlednom rade na slovensko v minulosti dotiahla množstvo interprétov so zvučnými menami ako YT, Solo Banton, Tribuman, Nancy & Phoebe, Ramon Judah, Gregory GRas, Fireson Bantu, Deadly Hunta, MC Kemon, Rankin Delgado, Raging Fyah, Perfect Giddimani a mnoho. V Subclube na Burning night odohrá DJ Spliff svôj z brusu nový set, plný horúcich noviniek ale aj dobre známych stariniek… určite sa máte na čo tešiť!

https://www.facebook.com/jammin.sk
https://www.facebook.com/rvzoosoundz

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/1551953″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

** NATTY YOUTH SOUND **

Natty Youth Sound od svojho vzniku v roku 2010 prezentuje štýl ako reggae, dancehall, jungle, dubwizednb, dnb, grime a trap. V zložení Selecta Skandyman (reggae/mashups/jungle), selecta Bingi (reggae, dancehall), dj Ass (Dnb) a mc Rida Radar s jeho ganjaman show a mc Gleb so zoo show. Chalani majú na konte viacero akcií na Slovensku ale aj v zahraníčí, pochodili viaceré festivaly ale aj klubové akcie. Medzi ich projekty patria akcie Burning night a Unity night, venujú sa nahrávaniu dubplatov, mixtapov, setov atď… . Za ich hudobnej karéri sa pri nich vystriedalo viacero známych ale aj menej známych djov, mcs a daľších interpretov. Spolupracovali napríklad s Mc Mikael (Smokaz united), N2K, Rauo Uhrao (Soundphreakers), Komander Ground, Simon Ekhan, Lud Dub, AbrakaDub, RybyDub, Jahmmi Youth a Bibi Youth, Loopata Makay, Dj Simple Sample (Ghetto youths sound), Botanic Sound, Tamman, Mc Kemon, Dj Spliff, Get Garden, Lion Dee …. . Na tejto párty sa vystriedajú za mix pultom dji Skandyman, Ass a Bingiman, ktorí vás zasypú spŕškou poriadnej bass music ako je raggastep, dubstep, jungle, dubwisednb a DNB už od úplného začiatku. Takže sa máte načo tešiť. Nalakujte si boty, nahoďte sa do gala a dojdite sa poriadne zabaviť. Žiadna pazucha nezostane suchá.

https://www.facebook.com/natty.youth.sound?ref=br_rs

Skandyman – https://soundcloud.com/selecta-skandyman
https://www.mixcloud.com/skandynattyouth/
https://www.facebook.com/SelectaSkandyman?fref=ts

Ass – https://www.youtube.com/watch?v=wS9gMRfa8Sg
https://www.facebook.com/andrej.sturcel

Vstup 3 / 4 eur
Start: 22:00

BURNING_NIGHT_2015

Zdroj: Burning Night