BURNING NIGHT #21

Leto za nami a my ideme ďalej. Ppripravili sme pre vás ďaľšiu Burning Night, poradové číslo 21. Ani tentokrát vás neokrátime o hosťa. Budú dokonca dvaja a to Ichiman z Respect Vibration Sound a Abnorman z Bluefields Rockers.

Celú párty majú samozrejme pod palcom rezidenti Natty Youth Sound, kde na mikrofóne nebude chýbať mc Rida Radar dopevádzaný selectorom Bingim. Gleb si tentokrát chce dať od vás pauzičku a tak si bude močit päty niekde v mori. Ale možte sa tešiť na parádny set od dj Ass-a, ktorý má vždy pripravené to najnovšie z DNB scény. Skandyman si dáva tiež pauzičku a odletí niekam do teplých krajín. Aj preto bude NYS troška ochudobnený, ale to nevadí, pretože to bude aj tak mega kalba.

Pár slov o Ichimanovi a Abnormanovi:

Ichiman reprezentuje Respect Vibration Sound od roku 2005. Spolu s crew sa postupne od hraní na malých lokálnych akciách posunuli k hraniu a organizovaniu vlastných akcií za účasti mnohých významných mien európskej reggae scény ako napríklad Zion Train (UK), Vibronics (UK), Soom T (UK), Dr Ring Ding (DE). Dreadsquad (PL), etc. Vo svojej selekcii uprednostňuje nu roots, digital dancehall, dub ale nevyhýba sa ani ska, rub a dub či ragga-hiphop.

Selector Abnorman a.k.a. ShakaBlast je zakladateľom soundsystému BLUEFIELDS ROCKERS. Bluefields Rockers spoločne s producentom dQm vyrábaju inštrumentály a rmxs, spajájú žánre. Jeho selekcia je ovplynená roots, reggae, ragga, dub, rootstep, dubstep, jungle. So svojim special burning setom sa vám predstaví už na najbližšej Burning Night. Aight!!

https://www.facebook.com/events/429556477163140/

2109burning

Zdroj: Subclub