BURNING NIGHT 17: Tour de Town Warmup.

Chceli by sme vás všetkých pozvať na akciu, na ktorej sa spoja dve značky dokopy! Z jednej strany je to akcia, na ktorú ste zvyknutí – Burning Night v réžii Natty Youth Sound (DJs Skandyman, Bingiman, Ass a Mc Rida Radar a Mc Gleb na mikrofóne).

NYS je partička chalanov, čo vám vpustí do žíl poriadnu dávku toho najnovšieho zo sveta reggae, jungle, dubwise a dnb. Z druhej strany bude táto akcia ako warmup k multi-žánrovému festivalu Tour de Town, ktorý sa uskutoční 1.júna v Pezinku. Ako hosťa sme si tentokrát zavolali jedného z najlepších slovenských reggae/dancehall djov a tým je DJ SIMPLE SAMPLE!

**Na Warmupe budete mať možnosť kúpiť najlacnejšie lístky, ale aj rôzne doplnky, ktoré festival ponúka za zvýhodnené ceny!**

DJ SIMPLE SAMPLE bio: Simple Sample je milovník karibských rytmov a hudby s vibráciou a dunivými basami. Je členom Ghetto Youths Sound, partie dj-ov čo propaguje a prezentuje reggae a dancehall a je jednou z najdlhšie pôsobiacich soundcrews nielen na Slovensku, ale aj v Strednej Európe. Spolu robili akcie ako Welcome To Trenchtown, Higher Level a prvý slovenský clash One Will Survive. Momentálne organizuje pravidelné parties Reggae Callin‘ v Bratislave. Jeho sety sú pestré a rôznorodé, môžte ho počuť hrať roots a new-roots reggae a dancehall, ale aj dubstep či moombahton, všetko ochutené o vlastné remixy, mashupy a dubplates.  Dj Simple Sample je okrem solo hraní, tiež sprievodný dj pre live shows Haf & Beyuz a Medial Banana Riddim Show, a hral už na parties s interpretmi ako: General Levy, Congo Natty, Deadly Hunta, Solo Banton, 3gga, Emiliano, Jamalski, Tribuman, Budhha Monk, Mavado, Mr.Vegas, Zion Train…, a vo viacerých krajinách Európy, či dokonca v Indii.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/423400″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/4331069″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/15067931″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Subclub 7.mája. Od 22:00. Do polnoci entry 3€, potom 4€.
https://www.facebook.com/events/275460525923449/

https://www.facebook.com/djsimplesample
https://www.facebook.com/natty.youth.sound

Zdroj: Subclub