BURNING NIGHT: 11. apríla v Subclube!

Na sobotu 11. apríla sme si pre vás pripravili poriadne náklady. Noc plná dub-roots-reggae-jungle-dnb.

Začiatok párty odpáli svojim positive setom King Dubois, nasledovať bude reggae setík od Skandyho, a v neskorších hodinaách sa za mixpultom prestriedá ďalší hosť Bobo, ktorý pre vás pripravuje párty v Trnave pod názvom Summit a v neposlednom rade sa ako posledný za pult postaví rezident týchto párty DJ Ass s nadupaným dnb setom, ktorý vám odpáli dekle. Túto párty pre vás prirpavuje Natty Youth Sound tak nezabudni podporovať. Tešíme sa na vás. Blessing.

// King Dubois – Občasný selector, organizátor akcií s názvom Flight to Jamaica a člen formácie Foolproof Riddims vás vo svojom sete prevedie dubovými vodami od roots až po anglický steppers dub. Od pomalých inštrumentálov plných nekonečných delayov až po našlapané steppers tracky s tými najlepšími Mcs..

//BOBO aka Fred Kečkeš pochádza z Trnavy. K drum n bassu sa dostal cez svojich známych a cez kultovú dnb night BEATZ. Neskôr začal navštevovať aj obdobné akcie či už to bolo dnb, jungle, alebo tekno. Lámaný beat mu učaroval natoľko, že sa v roku 2010 rozhodol kúpiť si prvé gramofóny s mixom. Vzhľadom na finančnú situáciu bol nútený kúpiť opotrebovaný pár gramcov GEMINI spolu s mixom rovnakej značky. To že sa zbavil mixu ľutuje dodnes lebo hral perfektne, ale za prvými gramofónmi s priamym náhonom od značky GEMINI veru ani slzu nevypustil… Po tomto čine bol pevne rozhodnutý, že už nikdy nechce techniku od podobných ULTRA výrobcov. Zaobstaral si Téčka a je rád že trochu zainvestoval. Neskôr keď už vedel ako tak matchovat beaty mu zišlo na um, že prezentácia pred publikom by jeho skilly možno ešte viac obrúsila. A tak sa spolu s, takisto začínajúcim, mladým dj-om HYDROeS-om rozhodli že sa začnú o pôžitok z hudby deliť aj s inými ľudmi a založili dnb night s názvom SUMMIT, ktorá úspešne funguje v Trnave dodnes. Na tejto akcii si už zahrali aj také mená ako napr.: BILLAIN,QO, COMPUTERARTIST, SPACEANT, ANAKIN, FATSOUND, LADY SU, KUKURICA, DOLYX, GABANNA, NINE YARDS, CUKER & MIKRO, LSDEE, SPYREX a mnohí ďalší. Medzi jeho preferované dnb žánre patrí najmä svieži liquidík, nadupané neuro, dark a zbesilý a oplašený jungle n dubwise, no občas si ale ulietava aj na dečínskom tekne. Je verným zástancom gramofónov a klasického vinylu. Hoci mal možnosť skúsiť si aj mixovanie z CD playerov, veľmi rýchlo pochopil, že jediné po čom jeho duša prahne je obrusovanie končekov prstov o taniere gramofónov. Digitalizácia doby ho takmer vôbec neoslovila a notebook djing už neuznáva vôbec. Za jedinú, pre neho prípustnú formu čiastočnej digitalizácie hrania považuje digital vinyl – napr. Traktor a iné poľnohospodárske stroje. Čo sa týka obsahu jeho kufru (extremely heavy), tak v ňom môžete najčastejšie nájsť veci z labelov ako Bad Taste, Uprising, Eatbrain, Hospital, Virus, RUN DNB, RAM, Nasca Records…

**Natty Youth Sound – Dj ASS a SKANDYMAN od svojho vzniku v roku 2010 prezentuje štýl ako reggae, dancehall, jungle, dubwizednb, dnb, grime a trap. V zložení Selecta Skandyman (reggae/mashups/jungle), selecta Bingi (reggae, dancehall), dj Ass (Dnb). Chalani majú na konte viacero akcií na Slovensku ale aj v zahraníčí, pochodili viaceré festivaly ale aj klubové akcie. Medzi ich projekty patria akcie Burning night a Unity night, venujú sa nahrávaniu dubplatov, mixtapov, setov atď… . Za ich hudobnej karéri sa pri nich vystriedalo viacero známych ale aj menej známych djov, mcs a daľších interpretov. Spolupracovali napríklad s Mc Mikael (Smokaz united), N2K, Rauo Uhrao (Soundphreakers), Komander Ground, Simon Ekhan, Lud Dub, Deadly Hunta, Daddy Freddy, AbrakaDub, RybyDub, Jahmmi Youth a Bibi Youth, Loopata Makay, Dj Simple Sample (Ghetto youths sound), Botanic Sound, Tamman, Mc Kemon, Dj Spliff, Get Garden, Lion Dee …. . Na tejto párty sa vystriedajú za mix pultom dji Skandyman, Ass , ktorí vás zasypú spŕškou poriadnej bass music ako je reggae, jungle, dubwisednb a DNB. Takže sa máte načo tešiť. Nalakujte si boty, nahoďte sa do gala a dojdite sa poriadne zabaviť. Žiadna pazucha nezostane suchá. Ak potrebuješ malú ochutnávku tak určite klikaj linky:

Natty youth sound – https://www.facebook.com/natty.youth.sound?ref=br_rs

Skandyman – https://soundcloud.com/selecta-skandyman
https://www.mixcloud.com/skandynattyouth/
https://www.facebook.com/SelectaSkandyman?fref=ts

Ass – https://www.youtube.com/watch?v=wS9gMRfa8Sg
https://www.facebook.com/andrej.sturcel

Vstup 3€ do 23:00, potom 4€.

BURNING_NIGHT_11.4_Small

Zdroj: Burning Night