BURN!_2016_BURN! už 30.12. v Trnave!

Ako to už tradične ku koncu roka v Trnave býva aj tento rok sa uskutoční metalový koncert BURN!_2016_BURN! Tretí ročník tejto skvelej akcie sa ponesie v melódiách melodického metalu. 30.12.2016 Artklub Trnava

Pozvanie do Trnavského Artklubu prijali Levičania ACHSAR, na ktorých sa mnohí tešili už v apríli tohto roku, no bohužiaľ to chlapci museli na poslednú chvíľu zrušiť nakoľko zaúradovala choroba. Pre tých, ktorým je meno Achsar neznáme, no máte radi folk metal  v znamení Ensiferum potom je práve pre vás táto vynikajúca kapela. Ich debutový album Septentrionalis sa točí okolo fantastického príbehu hrdinov, ktorí bojujú proti zlu v ich krajine. Kapela vydala album pod Gothoom Productions v roku 2014 a práve tieto dni ich budete mať možnosť uvidieť 20.12. v Košiciach ako predkapelu Švajčiarskej folk metalovej legende Eluveitie.

Ďalšou kapelou, ktorá sa zahrá na treťom ročníku spaľovacieho koncertu BURN! Je Moravská mašinka SAGE, ktorá má za sebou dlhé roky koncertovania. Minulý rok vydali svoj druhý album Doom & Darkness. Koncertovali spolu s menami ako Mortal Cabinet alebo Root. Sage sú parný valec, ktorý tlačí pred sebou silné hutné gitarové riffy doplnené výborným growlom.

Treťou kapelou je trnavská banda Ohen, hrajúca zmes blackened symphonic metalu a melodického dark metalu. V roku 2014 vydali svoj debut Mortal Man. Odvtedy koncertovali s menami ako Obscure Sphinx, Lunatic Gods, Welicoruss. Oproti minulému roku zahrajú na BURN! S novým bubeníkom Rezňom a Basákom Andrejom. Kapela momentálne nahráva druhý album Whispering Lies, z ktorého väčšinu piesní hráva aj naživo.

Kapely sa na vašu návštevu pod pódiom veľmi tešia!

Vstupné: 3€

LINE UP:

21:00 OHEN
22:00 SAGE
23:00 ACHSAR

ACHSAR, Levice, Folk Metal
https://www.facebook.com/achsarofficial/
https://bandzone.cz/achsar

SAGE, Kojetín(CZ), Metal
https://www.facebook.com/yoursage666
https://bandzone.cz/thesage

OHEN, Trnava, Blackened Symphonic/Melodic Dark Metal
https://www.facebook.com/ohen.band/
https://bandzone.cz/ohen
https://ohen.bandcamp.com

Event: https://www.facebook.com/events/1330680803638231/

Zdroj: Organizátor