burn Residency Ibiza Bootcamp 2014 odštartoval 21. júna!

Největší celosvětová DJská soutěžburn Residency vstupuje do další fáze! Nadešel čas, kdy osmnáct finalistů z různých zemí odcestuje do mekky taneční hudby na Ibize, aby se seznámili, učili se a soutěžili.

Dne 21. června odstartoval burn Residency bootcamp, kde pět nejlepších soutěžících získá jako cenu letní angažmá na ostrově. Na závěr sezóny na Ibize získá ten (ta) nejlepší z posledních pěti DJů investici do budoucí kariéry v hodnotě 100 000 EUR.

burn_residency_3

V roce 2014 bude laťka opět nastavena výše! K soutěžícímse připojí Carl Cox, Pete Tong, Philipp Straub, John Digweed, Marco Bailey, Uner, Marius de Vries, Miss Soulfly, Netsky, Tom Novy a mnoho dalších, aby jim předali svoje znalosti při přednáškách a masterclassech.

Soutěžící získají veškeré znalosti a dovednosti, které potřebuje všestranný DJ. Budou absolvovat přednášky o produkci s různými známými partnery v oboru jako jsou Akai, Numark, M-Audio a Native Instruments a přednášky o zakládání sítí kontaktů (networking) s vyhlášenými promotéry a DJi z ostrova.

burn_residency_5

Aby měli soutěžící z bootcampu ty nejlepší zážitky, burn Residency 2014 se stala partnerem špičkových klubů na ostrově: Cafe Mambo, Sankey`s   a Privilege alenebudou jen hostiteli pro různé soutěžní úkoly během bootcampu, jsou to také místa, kde po skončení bootcampu získá pět vítězů letní angažmá.

Mediální partneři burn Residency Vevo a Ibiza Sonica Radio 95.2 zajistí, aby se mixy soutěžících dostaly do světa. Při jednom z úkolů během bootcampu ukáže Sonica soutěžícím, jak bude vypadat jejich mix v živém vysílání.

burn_residency_4

Aby vyhráli jedno z angažmá, která jsou v sázce, budou muset DJové prokázat svoje dovednosti za mixážními pulty před hlavními mentory Carlem Coxem a Petem Tongou a soutěžit s ostatními při různých úkolech.

Sledujte dobrodružství soutěžících na Ibize:
www.facebook.com/burnResidency
https://instagram.com/burn_energy
https://www.youtube.com/user/burn
https://twitter.com/burn

Zdroj: burn Residency