Bullet time: 27. januára v Clube 596 v Kyjove!

V Kyjovì se opìt rozezní hutná basa a pravidelnì polámané beaty. Drum & Bass v té nejlepší kvalitì přijedou na akci s názvem Bullet Time servírovat držitelé nìkolika ocenìní DNB Awards No Money, vyhlášený dj a začínající producent Dry-rot, dále Soldik, Matcheck a Indigoboy. Tìší se na vás club 596 v Kyjovì 27. ledna 2012!

Tìžko říct jak moc je Kyjov Drum & Bassovým mìstem, ale jedno se dá říct určitì. Klubová muzika, ať už techno, house, ale i drum & bass, se v tomto jihomoravském mìstì objevovala už před pìknými pár lety a vždycky se setkala s obrovským ohlasem. Dá se říct, že se posledních pár let, až na pár výjimek, v Kyjovì nic nedìlo a víceménì ani nic nedìje. Proto jsme se rozhodli uspořádat v prostorách clubu 596 nìco, co nám v Kyjovì a v okolí vùbec, chybí. Řeč je o pravidelných klubovkách s názvem BULLET TIME a hudbì, která je dnes součástí každého klubu. Drum & Bass do Kyjova přijedou servírovat jedni z nejrespektovanìjších djù ČR.

DJ’s:
No Money (Dvoika.troika)
Dry-rot (Dvoika.troika)
Soldik (Drumandbass.cz)
Matcheck (DNB Brno)
Indigoboy (Block Bastards)

No Money – Prvním headlinerem večera bude dj C.Phone, polovina dvojice No Money. Pod aliasem No Money se skrývá drum & bassové duo C.phone a Limitedd. Dlouho před tím, než se vrhli na produkci vlastních trackù, byli oba uznávanými DJs a dodnes hrají coby členové převážnì ostravské crew zvané dvoika.troika. V roce 2004 našli společnou cestu do studia a první úspìch na sebe nenechal dlouho čekat. No Money jsou držiteli hned nìkolika ocenìní DNB Awards. Dva roky po sobì se stali nejlepšími producenty roku (2007 a 200 a také získali první místo za nejlepší track roku 2007 (Let´s Move VIP). Po vydání debutového alba Drum Drama se producke No Money objevila na labelech Future Pressure, First Generation, Subculture a na vyhlášených Def Ltd, Close 2 Death, Bad Taste a dalších. Jejich produkce je tvrdá stejnì jako selekce, kterou doslova drtí parket každé party. https://www.facebook.com/pages/No-Money/94318787455

Dry-rot – Druhý host je dj, producent, taktéž člen dvoika.troika crew a Ostravák v jedné osobì, Dry-rot. Jeho selekce je barevná, rùzno stylová, ale hlavnì ostrá. Do svých setù se nebojí zařadit hardcore, dubstep a také svoji vlastní produkci a mash-upy. Jako dj debutoval v roce 2005, hraje po celé ČR, v zahraničí ale hlavnì na severu Moravy, kde je jeho domovem právì dvoika.troika, crew, která se stala před deseti lety jedním z pilířù drum & bassové scény u nás. Jako producent se dostal do setù mnoha djù začátkem letošního roku peckou Near Death Experience, která vyšla na Dylanovì labelu Freak! Další zářezy má u labelù Abducted, Infectech a Sick Brain. https://www.facebook.com/dryrot

Soldik – Ač pochází Soldik z nedalekých Dubňan, tak za 12 let hraní ušel obrovský kus cesty. Z koutu republiky, kde drum & bassová scéna byla na samém okraji zájmu, si vydobyl místo nejen jako uznávaný český dj, ale i jako redaktor a promotér. Přes legendární brnìnské party Bassinfection a břeclavský Drumbus, na kterých se podílel jako jeden z promotérù a rezidentních djù, se dostal až k nejvìtšímu českému portálu o drum & bassu; www.drumandbass.cz. Tam pùsobí jako redaktor, hledač talentù v oblasti produkce drum & bassu (soutìž YoungBlood) a reprezentuje Drumandbass.cz i jako dj. Od roku 2000 projel kluby a open airy takřka po celé republice a hrál po boku jmen jako Noisia, Ed Rush, State Of Mind, The Upbeats, Nphonix, Fourward, Axiom a spousty dalších. Má rád přesné mixy a v jeho setech nejčastìji uslyšíte techstep a neurofunk proložený dalšími subžánry. https://http//www.soldik.info/

Matcheck – Pavel je nenápadný dj pùvodem z Vyškova a dlouhodobì žijící v Brnì. Za mixpult se postavil už jako velmi mladý a plný nadšení před šesti lety. Byl jedním, kteří se starali o vyškovský underground, byl spolupořadatelem Tune Da Bass, web master hudebního webu dnbtekk.net a samozřejmì dj. Jeho sety jsou rùznorodé, má rád spíše deep a autonomic, nicménì už nìkolikrát dokázal, že dovede zahrát i energické a tance chtivé sety.

Indigoboy – Lamač srdcí, milovník hudby a dobrého tabáčku, možná mladá nadìje drum & bassu na jihu Moravy, témìř učesaný a poslední část line upu, břeclavsko – brnìnský Indigoboy. Ten celou akci odstartuje v 21:00 smìsicí nasraných a polámaných beatù za podpory hutných a šílených basù kontra vokály všeho druhu. Zkrátka rozjezd jak má být.

Pokud chcete na tuto akci gratis, stačí když správnì odpovíte na otázku. Ve hře je 4×1 lístek!

SOUTÌŽNÍ OTÁZKA: Jak se jmenuje track od No Money, se kterým se umístili v roce 2007 na prvním místì v české DNB Awards?

a) Bullet Time
b) Lets Move VIP
c) Armageddon

Správné odpovìdi posílejte na bullet.time@seznam.cz. Nezapomeňte udat jméno, příjmení a mìsto kde bydlíte. Uzávìrka bude 22.1.2012 Ze správných odpovìdí vylosujeme 4 soutìžící, kteří obdrží jeden volný lupen. Výherce kontaktujeme e-mailem a zveřejníme jejich jména 23.1.2012 spolu s line upem.

nazev: Bullet time
datum: 27.01.2012
místo: Club 596, Kyjov, Komenského 596
entry: 90 CZK
NO MONEY (Dvoika.troika)
DRY-ROT (Dvoika.troika)
SOLDIK (Drumandbass.cz)
MATCHECK (DNBrno)
INDIGOBOY (Block Bastrads)

Bullettime

Zdroj: Bullet time
Publikoval: Redakcia GREGI.NET