Buena Vista Live: Predstavia sa 3. februára v Bratislave!

Keď vonku bude snežiť a všetko bude snehom pokryté, a bude nám zima, tak vtedy prichádza so senzačným programom BUENA VISTA na Slovensko do Bratislavy. Uvidíte, počas koncertu zabudnete na február a privítate horúce rytmy, muziku a zábavu po kubánsky. Čo iné nám bude chýbať? Každý rok sa vracia beznádejne vypredaný koncert BUENA VISTA LIVE!

Koncert vám spríjemní tanečné vystúpenie skupiny Sabrosura dance group zo Slovenska. Je to tanečná skupina, ktorá reprezentuje, kubánsku salsu, rumbu, son, conga, ale aj modernejšie štyly tancov, reggaeton, salsaton, timba a iné.

Sabrosura – v preklade milá alebo chutná.Tento nazov jej pravom patrí pretože v tejto skupine sú tanečníčky naozaj chutné – krásne :-)

Zakladateľom tanečnej skupiny je Mário Kovacs – choreograf, učitel, tanečník, animátor, inštruktor, manager. Mário je trojnásobným majstrom Slovenska v salse. Majster Európy a víťaz svetového pohára 2005. Vicemajster sveta 2009 v salse. S tanečnou skupinou Sabrosura sa zúčastnili v televíznych talentovych súťažiach (Slovensko ma talent, Talentmánia) tu sa prebojovali do semifinále.

S polupracovali aj na piatich dieloch televíznej show LETS DANCE, ale aj Modré z neba, Miss Univers, Silvester na Markíze, atd.

SABROSURA – vam prinesie tu pravú kubánsku atmosféru, radosť z hudby, tanca a celkovo RADOSŤ ZO ŽIVOTA!

Buena Vista Live
3.február 2012 o 19:00hod.
HANT ARÉNA BRATISLAVA (ŠH Pasienky), Bratislava
https://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?ID=11776

Buena Vista

Zdroj: MusicArt
Publikoval: Redakcia GREGI.NET