Budúci týždeň jamajčan Blackout JA otvorí Checkpoint klub v Nitre!

Blackout JA patrí medzi dynamických interpretov, ktorý svojím vystúpením nenechá nikoho chladným.Vďaka jeho hlbokému vzťahu k hudbe je považovaný za hudobného revolucionára. Jeho najväčšou zbraňou v boji proti utláčaniu, a za oslobodenie utláčaných je jeho hlas.

Keďže vyrastal v rodine hudobníkov, bol neustále obklopený hudbou a rôznymi hudobnými štýlmi.Od malička chodieval počúvať svoju matku, ktorá spievala v miestnom kostolnom zbore, alebo sa pohyboval v okolí otca jeho soundsystému.

Blackout

Blackout JA spolupracoval so svetoznámymi reggae umelcami ako sú Sly&Robbie,Tanya Stevens,Freddie McGregor,Luciano,Lukie D a Gregory Issacs. V priebehu posledných piatich rokov stihol spolupracovať s menami ako Sean Paul, Sisqo & Dru Hill, Courtney Pine, Beres Hammond, Buju Banton, Mighty Diamonds, Big Youth, Luciano, Julien Marley,Barrington Levy,The Beatnuts, Aswad, Mikey Dread, Macka B, Culture,Misty Roots a veľa veľa iných…

Popri jeho reggae koreňoch sa Blackout venuje aj jungle scéne do ktorej veľmi rýchlo zapadol. Jeho štýl, drsný hlas a uvedomelé texty majú hviezdne kvality a s pribúdajúcimi singlami a albumom je pripravený zaujať miesto na anglickej junglovej scéne.

Svoje „skills“ predvedie v Nitrianskom klube Checkpoint 21.4. spolu reggae a raggajunglovým crews zo Slovenska. Na druhom stage Vás zabavia djs svojou electro, dubstep selekciou.

Reggae dancehall jungle stage IN CLUB:
BLACKOUT JA (JAM/UK)
MC Ryhha ls. SPS
RUFFNECK SOUND
RESPECT VIBRATION SOUND
Mishela

Electro, Electro House, Dubstep IN PUB:
UFFE a MADBAS
MIKRO
CUKER

Viac info: https://www.facebook.com/?ref=logo#!/events/249486945144197/

Blackout

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET