Bude spevák skupiny Vidiek ako pravítko na Kozel Žákovic Open?

12.ročník festivalu Kozel Žákovic Open sa spúšťa práve dnes a tak je už najvyšší čas zdvihnúť kotvy a prísť do Trenčianskych Bohuslavíc na skvelé kapely. Fanúšikovia skupiny Vidiek by nemali chýbať, pretože Janko Kuric sa na nich hotuje. Je jedno, či bude pršať, alebo bude krásne slnečno, líder Vidieku bude všetkých zabávať na 100 percent.

„Ja som vo veľkej výhode, že keď prší, som aj s kapelou pod stanom. Nie sme teda mokrí. Podľa mňa, počasie vôbec neovplyvňuje náladu na koncerte. Náladu môžeme ovplyvniť iba my, muzikanti a zatiaľ sa nám darí náladu úspešne vytvárať a dúfam, že na tom Žákovici, kde je vždycky dobrá a pohodičková atmosféra, nesklameme publikum a že nás nevypískajú na druhej strane.“

Ak by sa na Kozel Žákovic Open spustila búrka, Janko Kuric je ochotný zo spolupatričnosti zísť z pódia k fanúšikom a premoknúť s nimi. Nedávno sa mu to na koncerte vypomstilo, zmokol a seklo ho. Dúfa, že o pár hodín ale bude fit, lebo na Žákovici sa nechce pohybovať ako pravítko, ktoré sa na koncerte nemôže ani predkloniť. Štvrté vystúpenie na Kozel Žákovic Open si chce užiť. „Pred dvoma rokmi sme tam boli s Ventilom a predtým sme boli asi dvakrát s Vidiekom. Účinkovať budem štvrtý raz, ale myslím, že som sa tam bol pozrieť, aj keď som nebol účinkujúci. Veľmi sa na to teším. To je presne taký branno-športovo-kultúrny festival, kde sa hrá futbal. A to je skvelé, že účinkujúci proti publiku. Kde to také je? Nikde na svete.

Iba na Kozel Žákovic Open. Janka Kurica z Vidieku festivalový futbal láka, no keďže aktívne nedokáže so svojim odporom k športu robiť nič iné ako športovú rybačku, mariáš a golf, v Trenčianskych Bohuslaviciach bude v úlohe futbalového fanúšika. „Ja si ani neviem predstaviť, že by sme nahovorili môjho bubeníka, gitaristu alebo basgitaristu a tobôž mňa, aby sme si išli zahrať. My sme v pohodičke. Načapujeme si pivečko do toho umelohmotného pohára a budeme fandiť. My sme takí fandiaci športovci.“

Skupina Vidiek bude samozrejme fandiš fanúšikom, pretože hudobníkom fandí iba na pódiu. Kto okrem Vidieku na tom pódiu bude? Na vlastné oči to uvidíte, ak už dnes prídete do Trenčianskych Bohuslavíc na Kozel Žákovic Open. Interpreti na vás čakajú.

Viac info nawww.zakovicopen.sk

Zdroj:: Maca Schmidtová, PR manager Kozel Žákovic Open
Publikoval: Redakcia GREGI.NET