BRUNO MARS na novom singli spolupracoval s Davidom Guettom.

Spevák BRUNO MARS pripravil singel s Davidom Guettom. Nová verzia skladby Versace On The Floor je už dostupná na všetkých digitálnych platformách.

Originálna nahrávka pochádza z albumu 24K Magic, ktorý Bruno Mars vydal minulý rok v novembri. „Je to viac než len remix. Je to spolupráca a kombinácia dvoch rôznych svetov,“ prehlásil o novej úprave skladby francúzsky producent.

„Mojim cieľom bolo vytvoriť tanečnú vec pre DJov, ktorá by rešpektovala pôvodnú verziu. Vždy som vedel, že Bruno Mars robí skvelú hudbu pre široké publikum a pri práci s touto piesňou som si to uvedomil  o to viac. Som super pyšný, že som mal príležitosť na jeho skladbe pracovať.“

Marsov predchádzajúci singel That’s What I Like je jednou z najúspešnejších nahrávok roku 2017. Za oceánom je trojplatinový, čo znamená, že sa ho na americkom trhu predalo v prepočte viac ako 3 milióny kópií. Singlová novinkaVersace On The Floor už má zlatý certifikát, s pomocou Guettovej tanečnej verzie urite zaútočí aj na platinový.

Pripomínam, že David Guetta práve vydal singel 2U, na ktorom sa objavuje ďalšia superstar. Skladba s hosťujúcim Justinom Bieberom rýchlo vystúpila medzi najprehrávanejšie piesne na svete.

Versace On The Floor (Bruno Mars vs David Guetta) v digitálnych službách Spotify, Deezer, Google Play, Apple Stream, iTunes apod.: https://WMCZ.lnk.to/VersaceDance

2U v digitálnych službách Spotify, Deezer, Google Play, Apple Stream, iTunes apod.: https://WMCZ.lnk.to/Guetta2U

Zdroj: WM