Bruno Mars možno zahrá vo Viedni aj Nirvanu!

VIEDEŇ – Popová hviezda Bruno Mars zahrá už 12. októbra vo viedenskej Stadthalle. Dvojnásobný víťaz Grammy chystá pre fanúšikov aj prekvapenie. Okrem hitov ako Lazy Song, Grenade či Just the way you are hráva talentovaný hudobník na svojich koncertoch v zvláštnom bloku aj pesničku od Nirvany, Michaela Jacksona a The White Stripes. Zaujímavosťou je, že hrá tri skladby od rôznych interpretov súčasne!

Vlastným menom Peter Gene Hernandez sa narodil 8. októbra 1985 v Honolulu na Hawaii. Pod svojim umeleckým menom Bruno Mars je známy nielen ako hudobník, ale aj ako producent a inštrumentalista. Vyrástol na Honolulu ako dieťa v hudobníckej rodine, vlastné pesničky začal skladať už ako dieťa. Neskôr hudbu študoval v Los Angeles, kde sa mu podarilo preraziť do sveta šoubiznisu.

Prv, než sa sám stal hviezdou, pôsobil úspešne ako producent. Písal skladby pre Alexandra Burke, Travie McCoy, Adam Levine, Brandy, Sean Kingston či Flo Rida. Je spoluautorom hitu od Sugababes Get Sexy. Podieľal sa aj na skladbe Wavin‘ Flag od K’naana, ktorá sa stala oficiálnou hymnou posledných majstrovstiev sveta vo futbale. Omnoho väčšie úspechy dosahuje ako sólový umelec.

Hity Just the Way You Are a Grenade sa dostali na prvé priečky v celosvetovej hranosti rádií. Bruno Mars je dvojnásobným víťazom Grammy a rešpektovaným producentom popovej hudby. Na jeho koncert vo Viedni sú v predaji posledné voľné lístky. Vstupenky na všetky podujatia Skalar music sa na Slovensku a v Česku predávajú exkluzívne v sieti Eventim.

Vstupenky: https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/bruno-mars
Viac info: https://www.skalarmusic.at/

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET