Broken Therapy „Darktide Night Warm Up“ v Bateliéri!

V piatok 15teho februára sa uskutoční výnimočná drum and bass párty Broken Therapy kde sa predstavia zástupcovia Darktide recordings.

Bratislavu navštívi veľmi dobre známy český producent a skvelý dj SAYKO, slovenská deepová jednotka IM3, obľúbený dj IDEON, deepovo-neurový projekt DEEPTHROAT a warm up odohrá dj Matuli. Vstupné na akciu bude 3 eur, Bateliér je otvorený od 21hod a žúrka bude až do rána. Na všetkých sa tešíme.

Facebook event https://www.facebook.com/events/435228523217062

Viac info posledných releasoch na Darktide Recordigs

Ešte nemáme koniec prvého mesiaca nového roka a je vidieť, že chlapci z vydavateľstva DARKTIDE RECORDINGS LTD nezaháľajú a predstavujú svoje nové inšpirácie.

Bolo tomu tak už na konci minulého roka, kedy sa predstavilo anglické producentské duo FEARFUL so svojím  TAMPERED CIPHER EP. Dali všetkým najavo, že sa neboja žiadnych experimentov, čo sme mohli počuť v ich tracku PRIME DIRECTIVE, ktorý je esom na tomto vynikajúcom EP. Určite by nemalo chýbať v žiadnej zo zbierok DJ-ov, ktorému záleží na tom, aby boli jeho poslucháči vo vare. Na spomínanom EP nájdeme aj niečo pomalšie a pohodovejšie ako napríklad DEVICES alebo remix, ktorý bol vytvorený na track s názvom THE PINCH. Jeho tvorcom je zakladateľ labelu iM3.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/2407843″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Určite by sme nemali zabudnúť spomenúť ani ENTITY EP, ktoré potešilo najmä priaznivcov „prepracovaných“ filmových a herných zvukov. Sme si istý, že meno ako KeOSz je vám všetkým dobre známe. THE CHARON sa dostal pod kožu každému smrteľníkovi, ktorý sa nechal očariť týmto kvalitným kúskom histórie, a ktorý sa zároveň postaral o grafiku a covery na tomto EP .

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/2655582″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Webpage: https://www.darktiderecordings.com
Facebook fanpage: https://www.facebook.com/events/435228523217062

Zdroj: DARKTIDE RECORDINGS LTD