Broken Minds Birthday edition!

27.10.2012 sme sa rozhodli dodatočne oslaviť 3 roky existencie našej crew. Keď oslava, tak nech to stojí za to. Žúrka prinesie nové a väčšie priestory, lepší zvuk a dúfajme, že pre Vás zaujímavy lineup.

Osobne nám príde zablahoželať devastátor tanečných parketov, mladý a supertalentovaný producent z českých luhov a hájov Qo /Citrus,Close2Death,Disturbed/, ktorému sa dostalo podpory od takých mien ako sú Ed Rush, BSE, Chris Renegade, Optiv, Phace, Chris SU a prorokuje sa mu veľká budúcnosť.

Petr Vicher aka Qo sa poprvýkrát stretol s drum and bassom pred 10timi rokmi, podľa jeho slov v zlatej ére dnb. Za svoju najväčši inširáciu udáva techstepové duo Konflikt, ktoré v tej dobe patrilo medzi to najlepšie, čo scéna ponúkala. Roky pracoval na svojom zvuku, budoval si meno releasmi na labeloch ako Close 2 Death, Trust in Music a Disturbed až sa mu konečne v roku 2011 podarilo vydať svoju prvú sólovú dosku na jednom z najzásadnejších drum and bassových vydavateľstiev – na holandskom Citrus Recordings.

Od tej doby je jeho zvuk definovaný ako mix techstepu a neurofunku –úderny,techy drum and basss s naozaj hutnou basou. Další výraznejší úspech priniesla vydarená kolaborácia s anglickým Hostile MC, ktorého vokály použil v skladbe Distress Signal na labeli Disturbed. Aktuálne posledný vinylový zárez pod názvom Armored Core, mu vyšiel na anglickom Close 2 Death. Samozrejme Qo ma na konte toho oveľa viac, kedže patrí medzi veľmi aktívnych producentov. Stačí pozrieť a presvedčiť sa na Soundcloud-e alebo FB-čku.

Na party budete môcť vidieť a počut domácu dvojku Beatprox/Brokenbase,Darktide/ a Infect-ed/BrokenBase/, ako aj nové tváre Rudlocka/FJJ/ a Luppa. Klub sa nachádza v Košiciach, na Štúrovej 33, v areáli Starej Sladovne. Toto všetko za pohodových 3e.

Pre tých, čo sa hlbšie zaujímajú o Qo-vu produkciu tu máme užitočné linky:
https://soundcloud.com/qosobu
https://www.facebook.com/qosobu
https://www.discogs.com/artist/Qo
https://www.beatport.com/artist/qo/161004
https://www.facebook.com/broken.base
https://www.facebook.com/events/212025098928544/

Zdroj: Broken Minds