Broken Minds 33 – Xmass edition!

Už tradične sme pre Vás pripravili vianočnú žúrku, ktorá by mala byť vyvrcholením celého roka. Predstavíme Vám mladého producenta žijúceho v Krakowe, ktorého pred nedávnom zobralo pod svoje krídla jedno z najvačších a najstarších anglických drum and bassových vydavateľstviev, legendárny RENEGADE HARDWARE.

Supportovať žúrku svojimi jazykovymi skillz bude MC NEUROTOM a zastupcovia košickej dnb scény BENDHY/Drumophone/, INFECT-ED/BrokenBase/, BEATPROX/BrokenBase/RUDLOCK/NocnaSmena/

TRILO patrí k novej vlne slovenských drum and bassovych producentov, ktorým sa čoraz viac darí presadiť sa na medzinárodnej dnb scéne. Trilov prvý dotyk s dnb znamenal Teebeeho album Through the eyes of a scorpion.

Trilo1

V 2007 vstupuje do Legvills crew ako dj a dostáva sa aj k produkcii. Prvý release prichádza o rok neskor, ale až v roku 2012 nastáva prielom v jeho kariére.  Spolu s Keosz-om upisujú svoje prvé EP s trackmi AhiramPride pod vydavateľstvo Fokuz:LTD. O 3 mesiace neskôr sa im podarí dostať track The Unearthly pod Syndrom Audio. Ako beží čas prichadzajú ďalšie a ďalšie releasy pod labelmi ako Dephrecords, Darktide, Citrus, kvalita trackov ide hore, za zmienku tu stojí skvelý Brickwall/Clipstone, alebo Vexation  na labeli Disturbed. Posledný husársky kúsok sa mu podaril trackom Defer, v rámci legendárneho Renegade Hardware by sa mal objaviť na Compound EP.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/386193″ params=“color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

https://www.facebook.com/events/438136386314011/
https://www.facebook.com/Trilodnb

BM33_Xmas_Final_hi-res

Zdroj: Broken Minds