Britský projekt The Freestylers v januári zbúrajú Storm Club!

Hned z kraje nového roku si můžete užít výjimečnou akci v pražském hudebním klubu Storm. Do ČR totiž 10. Ledna přiletí zahrát jeden ze zakladatelů známého britského projektu The Freestylers. DJ show tohoto projektu si rozhodně nemůže nechat ujít nikdo z příznivců breakbeatu, drumandbassu a bassmusic obecně. Navíc Storm Club je díky svému špičkovému ozvučení Funktion One pro událost takového rozměru naprosto ideálním místem!

Počátek producentské tvorby členů The Freestylers sahá až do 80. let. Jako projekt se prakticky ihned dostali na špičku breakbeatové scény a každé jejich vydané album se zapsalo do pomyslné síně slávy break music. Jejich singly se pravidelně umisťují na horních příčkách žánrových žebříčků a dobyly hitparády nejen ve Velké Británii, ale také v Austrálii a USA.

Ve Stormu, v rámci The Freestylers special DJ set & FX zde vystoupí Matt Cantor, jeden ze dvou zakladatelů projektu. Kromě The Freestylers vystoupení si na akci užijete také rozmanité sety předním českých bassmusic DJs.

A na závěr se nabízí otázka. Kde jinde si poslechnout nové tracky z připravovaného nového alba Freestylers pod názvem The Coming Storm, než 10. ledna ve Stormu? :) Vstupné na akci Breakstorming činí 100 Kč do 22:00 a 150 Kč poté.

Souhrn účinkujících: Freestylers (UK), Akira, Thinngy, DD Loko, Gory Ruffian, Thiew, Poison Apple DJs

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook fanpage klubu: www.facebook.com/stormclubprague
Facebook událost: https://www.facebook.com/events/555130781246956/

breakstorming_leden2014

Zdroj: LiR