Britský najuznávanejší drum&bass/dupstep producent Photek už tento mesiac v Bratislave!

V sobotu 24. septembra 2011 sa otvoria dvere bratislavského klubu MMC, aby sme po prvý kráť na Slovensku privítali žijúcu legendu hudobných štýlov drum&bass a dubstep – producenta Photeka. V rámci svojej hudobnej kariéry sa usadil v Los Angeles, v USA, kde doteraz nahráva a produkuje.

Tento pôvodne britský hudobný producent sa pripojil k drum&bass scéne už v roku 1992. Všeobecne je označovaný za jedného z najuznávanejších DJ-ov. V deväťdesiatych rokoch sa aktívne podieľal na remixoch ako aj na tvorbe sountrackov, predovšetkým pre film The Animatrix.

Photek

Inšpiráciou pri jeho vlastnej tvorbe je japonská hudba a kultúra, čo potvrdzujú názvy jeho skladieb ako napr. „Ni-Ten-Ichi-Ryu“ a „The Seven Samurai“ podľa rovnomenného filmu. V Bratislave si vypočujete jeho EP Avalanche , v ktorom sa jeho tvorba dostáva do nových experimentálnych polôh.

Nenechajte si ujsť vystúpenie, ktoré bude okrem Photeka dopåňať DJ známy jedným z najkvalitnejších dubstepových albumov One Of Us (2009) – Kryptic Minds (UK). Hviezdne zastúpenie doplnia o svoje sety bratislavskí DJ-i Asebest, The Global Optimistic a prešovčan Teapot.

Kryptic Minds

Bohatý line-up sa bude niesť v duchu viacerých štýlov od drum&bass, dubstep, minimal až po breakcore s prvkami balkánu, ktorým DJ Fexomat (DE) uzavrie celú párty setmi na aké sa nezabúda.

FB

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET