Brilantní GOLDFISH odohrajú exkluzívne na Slovensku dva koncerty!

Od vydania prvého albumu v roku 2006 sa značka Goldfish, za ktorou stojí dvojica hudobníkov Dominik Peters a David Pole, okamžite katapultovala z Kapského Mesta na svetové pódia.

Slovenským fanúšikom sa v premiére predstavia exkluzívne 27. 11. v Ministry of Fun v Banskej Bystrici a 28. 11. v Majestic Music Clube v Bratislave. Ako hosť vystúpi na obidvoch koncertoch Peter Bič Project.

GFpress

Ako zdôraznil Ľuboš Virág z agentúry Celebration, po celosvetovom úspechu Goldfish nikoho neprekvapilo, že v minulom roku zahviezdili v susedných Čechách a vysoko nastavenú latku chcú potvrdiť aj na Slovensku.

„V našej agentúre nevenujeme pozornosť iba veľkým eventom typu Only Open Air Festival, ale záležať si dávame aj na dobrých klubových akciách. O to viac sme radi, že Goldfish môžeme priniesť do Banskej Bystrice a Bratislavy ako prví,“ uviedol Ľ. Virág.

Goldfish v sebe spájajú v prvom rade muzikantský cit, ktorý na koncertoch premieňajú na brilantnú vzrušujúcu šou. Hoci základy ich tvorby sú postavené na elektronike, tanečnú produkciu dvíhajú na nový level používaním živých nástrojov, vďaka čomu získavajú skladby originálny rozmer. Keďže D. Peters a D. Pole majú ako vyštudovaní multiinštrumentalisti hudbu pod kontrolou, neboja sa s istotou im vlastnou experimentovať. Talent, charizma a energia z nich robia v očiach kritikov, fanúšikov, ale aj kolegov rešpektované duo. Goldfish sú v každom prípade skvelou adresou, kde sa dokonalý zážitok nikdy neminie.

„Goldfish nie sú známi iba tým, že majstrovsky kombinujú elektroniku so živými nástrojmi, ale na koncertoch si dávajú záležať aj na audiovizuálnej šou. Dramaturgia obidvoch večerov je nastavená tak, aby si ľudia nemali čas vydýchnuť, o čo sa určite postarajú Peter Bič Project a warm up DJ zo slovenskej scény, ktorého meno prezradíme neskôr,“ dodal s úsmevom Ľ. Virág.

Vstupenky si exkluzívne v sieti predpredaj.sk môžete zakúpiť už od 8. októbra.

banska-bystrica

bratislava

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.