Brezniansky Fun Fest sa skončil predčasne – foto + report!

Niekoľko stoviek mladých ľudí z celého Slovenska cestovalo uplynulý piatok do Brezna na dlho očakávanú akciu Fun Fest, ktorej headlinermi boli kapely Horkýže Slíže a Inekafe. Tých sa však nedočkali!

Fun Fest 2011

Prvý ročník breznianského Fun Festu odštartoval vystúpením tanečných skupín Breakfans, Old School Brothers a The Pastels, ktorých následne na pódiu vystriedalo české duo Verona. To dostalo približne tisícku návštevníkov tohto podujatia do varu svojimi hitmi ako “Náhodou”, “Nejsi sám” či “Hey Boy”.

Fun Fest 2011

Po krátkej prestávke s niekoľkými súťažami nasledovalo vstúpenie nitrianskej kapely Horkýže Slíže. To čo však prišlo počas koncertu tejto formácie nečakal zrejme nikto. Počas jednej z úvodných skladieb v istom momente stíchla celá zvuková aparatúra! Zaskočení zostali nielen návštevníci ale aj samotní členovia kapely, ktorí sa pobrali do zákulisia. Po chvíli vyšiel na pódium moderátor a oznámil predčasný koniec festivalu.

Fun Fest 2011

Fun Fest sa tak skončil fiaskom a medzi ľudí sa veľmi rýchlo rozšírila informácia že za predčasné ukončenie festivalu môže organizátor Michal Strelec. Ten totiž nevyplatil zvukára podľa dohody, čo malo za následok že zvukár uprostred koncertu vypol aparatúru! Organizátor sa navyše už počas akcie “prepadol pod zem” a k vzniknutej situácií sa do dnešného dňa nevyjadril! Namiesto toho odstránil z internetu oficiálne stránky podujatia.

Fun Fest 2011

Návštevníci festivalu, z ktorých väčšina prišla hlavne kvôli koncertu skupiny Inekafe, ktorý mal byť spojený s verejným krstom ich nového albumu “Právo na šťastie”, tak odchádzali z nepodarenej akcie nahnevaní a sklamaní. Niektorí z nich dokonca zvažujú podanie hromadného trestného oznámenia na organizátora!

Fun Fest 2011

Fun Fest 2011

Fun Fest 2011

Fun Fest 2011

Fun Fest 2011

Fun Fest 2011

Fun Fest 2011

Napísal: Pali Hudak
Foto: Pali Hudak
Publikoval: Redakcia GREGI.NET