Breeze of Love: 17. augusta v Divíne!

Nenechajte si ujsť poslednú akciu tohto leta z dielne Techron.sk, BREEZE OF LOVE! Už tento piatok, 17. augusta vám letný vánok prinesie kvalitnú hudbičku priamo do Disco Hangár Divín v podaní českých bratov.

A to priamo Djs Subgate a Findi, ktorí nemôžu chýbať na žiadnom známom, veľkom evente v CZ. Za spomenutie určite stoja eventy ako Cinda, Svojšice, Creative atď..

Bližšie info o týchto pánoch si prečítajte v nasledujúcich riadkoch:

DJ Subgate, pro mnohé Studiová ikona, pro mě DJ, který hraje kvalitní hudbu, vydává svou hudbu na několika labelech, o hudbu se opravdu zajímá a předává nám ji dál nejen jako DJ, ale i jako organizátor akcií.

Vlastným menom Ondřej Beránek odštartoval svoju kariéru v roku 2001. Z počiatku sa prezentoval dynamickým a nekompromisným technosoundom. Vďaka talentu sa za relatívne krátku dobu presadil predovšetkým na severe Čiech, kde sa stal rezidentom dnes už legendárneho libereckého klubu Liquid.

V roku 2003 ho pod svoje krídla prijala agilná agentúra Dynamic line známa organizovaním prestížneho letného festivalu s originálnym konceptom Shotgun Euro. Rok 2004 so svojim recordbagom obchádza väčšie aj menšie kluby po celej ČR. a jeho najsilnejším zážitkom je hranie po boku amerického dja a producenta Donella Knoxe v ostravskom Fabricu.

Rok 2005 – prechádza ako dj pod bookingovu agentúru Encorebooking, vystupuje na špeciálnej 4 decks show, zoznamuje sa s minimal technom a celkovo sa hudobne výrazne posúva vpred. Vďaka tomuto posunu sa v nasledujúcom roku objavuje aj na techno či minimalových lineupoch.

S rokom 2007 prichádza ďalšia dôležitá etapa jeho kariéry. Je pohltený novou vlnou electro a progressive housu. Vystupuje v pražských kluboch ako sú Le Clan, Bukanýr alebo Pekelnej bar, kde sa stáva rezidentom úspešnej party Creative. Toho roku prijíma ponuku vystúpiť na sérií akcií Vodafone fér klub na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varech

Koncom roku sa stáva spoluorganizátorom úspešných afterparties po svetoznámych halových akciách ako sú Transmission alebo Sensation White v pražskej Retro Music Hall.

Rok 2008 je pre Subgatea rokom plným zmien a dôležitých okamžikov. Odchádza na Sri Lanku, kde vystupuje na veľkom počte Beach parties. Organizuje afterparties v pražskej Retro Music Hall a zároveň na ďalšom ročníku festivalu Shotgun Euro. Jeho základňou je predovšetkým hlavné mesto Praha, kde vystupuje v prestížnych kluboch ako sú Roxy, Mecca, Vertigo, Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Zero bar, Havana club alebo pôsobivý Central Station.

V súčasnosti spolupracuje na spoločných projektoch s djane Katie. Za zmienku stojí spoločné mixované cd We love it minimal, projekt ,,Kyvadlo´´ a spoločná rezidentní noc Creative, ktorej úlohou je okrem spojenia tanečnej scény s umeleckou urobiť party nevšednou a originálnou. Mimo týchto aktivít si zadovážil domáce štúdio a začína produkovať vlastnú hudbu, čo je dôležite pre jeho budúci vývoj. Orem tohoje redaktorom pre popredný server Techno.cz mapujúci českú elektronickú scénu.

Dj Finidi

Finidi se pohybuje na taneční scéně od roku 2002, kdy se prezentoval dynamickým technosoundem. Jeho začátky úzce spjaty s dnes již zaniklým pražským klubem Vnitřní kruh, mimo kterého se jeho jméno pravidelně objevovalo na lineupech parties experimentálního prostoru Cross nebo legendárního CZ Beatu. Zásadním zlomem v jeho kariéře byl rok 2006, kdy se Finidi stal součástí dvoučlenného projektu Hellectro, jehož druhou polovinou byl dj Matthew. Tento projekt byl synonymem aktuálního světového soundu na pomezí electra, electroclashe a electrohousu, kterým si na poli české elektronické scény získal nemalou fanouškovskou základnu.

Rezidentní eventy tohoto projektu v pražském Pekelném baru a klubu Touster se staly rázem velmi úspěšné mezi clubbery české metropole. Dalším krokem vpřed bylo vystoupení v brněnském Perpettu v roce 2008, kde dostalo toto djské duo pozvání na prestižní domácí indoor party Apokalypsa, která pravidelně hostí jména světového formátu jako je Jeff Mills, Luke Slater, Cari Lekebusch a další djské superstar. Zároveň se tento projekt představil široké veřejnosti prostřednictvím prestižního pořadu mapující elektronickou scénu v České republice – Frisbee. Tentýž rok se stalo Hellectro součástí lineupu vyhlášeného slovenského festivalu Summer beach Rudava, který každý rok navštěvuje více jak 5 tisíc party people. Reakcí na famózní vystoupení tohoto djského dua na tomto slovenském festivalu byla celá série dalších vystoupení na slovenských parties jako je Pure Energy for You nebo Technoterror, kde Hellectro sklízelo nespočet pozitivních feedbacků od tamního publika. Mimo toho Finidi navštívil se svým recordbagem nespočet parties a festivalů v České republice, z nichž stojí za zmínku například úspěšný Route333.

Na přelomu roku 2009 začal Finidi pociťovat stylovou odlišnost a rozhodl se proto jít vlastní cestou. Za nedlouho Finidi opouští Hellectro project, startuje vlastní kariéru a jeho styl se pohybuje na vlnách minimalu, techna a techhousu, kterým se prezentuje dodnes. Svým osobitým soundem se představuje v prestižních klubech jako je brněnská Fléda, 7. Nebe, pražská Mecca nebo Chapeau rouge. Pod svá křídla si ho díky jeho originálním setům, které sklízejí pozitivní reakce, bere přední český afterklub Studio 54. Finidi se tak stává jeho rezidentem a kromě stylových afterparties vystupuje i na dalších akcích tohoto klubu jako je například legendární festival Svojšice nebo Mácháč a otevírá mu tak další cestu v jeho kariéře.

Svoju lásku k hudbe príde predviesť aj nerozlučná dvojka Dj T Mike a.k.a. Michell De Funk a Dj Mlyno. Samozrejme nebude chýbať ani vaša obľúbená stálica večera, Dj Fossi. Hrať sa budú rôzne druhy house music, od groovy po vocal, funky house, takisto tech-house a na ráno sú pre vytrvalcov pripravené melódie príjemného, inteligentného techna.


Užitočným potešením večera bude značka Pepino.cz, pretože celá akcia sa bude niesť v znamení srdiečok a lásky k dobrej a kvalitnej hudbe. Pepino.cz sa postará o pekné darčeky, ktoré môžete neskôr naplno využiť. Napokon, sľubujeme, že z ľahkého vánku vznikne poriadny víchor, ktorý spustia chalani spoza djského pultu svojimi nadupanými trackmi. Tešíme sa na vás!

Disco Hangár Divín
17.8. 2012 / Piatok

AKCIA VEČERA:
– od 21:00 – 22:30 akcia skorý príchod, každý kto si zakúpi vstupenku do 22:30 hod. dostane drink JUICE + VODKA – ZADARMO!!! (od 18 rokov)
– všetci, ktorí oslavujú v piatok a sobotu narodeniny dostanú 5 VIP vstupeniek ZADARMO!!!

Každý piatok a sobotu vás do Hangára dovezie naša osobná preprava YAPEX TAKSY. Volajte 0905/20 19 20. Plus každý dostane kupón na Vodka & Enegy Drink ZADARMO !!!

DJs Line Up :
Subgate & Finidi CZ
Dj T Mike & Dj Mlyno & Dj Fossi
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/298467793585704/

Zdroj: Techron.sk