Breaking Soundz #52 – Let It Roll Warm up!

Klubové Warm Up turné k zatiaľ najväčšej indoor drumabassovej udalosti v tomto roku na Slovensku LET IT ROLL winter nevynechá ani mesto Trenčín.

Pod trenčianskou hradnou skalou v klube Templ sa už tento piatok 11.1. predstaví jeden z posledných Warm Up eventov zimného vydania „first class drum&bass“ festivalu LET IT ROLL, ktorý sa uskutoční 19.1. v bratislavskej Refinery Gallery.

Breaking Soundz crew, ktorá už tradične rieši na svojich žúroch let it Roll Warm Up aj After Parties tentokrát pre vás pripravila lajnap s headlinerom ktorý si na BREAKING SOUNDZE a tiež aj v Templ klube odbije svoju premiéru. Po prvý krát sa trenčianskemu klubovému publiku za gramofónmi predvedie DJ RUDEBOY z Prahy.

DJ Rudeboy roztáča zlámane dosky od prelomu rokov 2004/2005. Veľmi skoro po experimentálnych začiatkoch si našiel “svoj” štýl a v jeho setoch tak môžete počuť prevažne ‘inteligentné’, funky a deep dosky.

Nebojí sa však siahnuť do bagu aj pre tvrdšiu produkciu, či tanečné hitovky alebo kombinovať rôzne zlámané štýly (v poslednej dobe môžete od Rudeboya za gramofónmi počuť aj breakbeatové a elektro sety).

V súčasnej dobe je tiež redaktorom a fotografom Shadowboxu a label dizajnérom nemeckého vydavateľstva Blu:Saphir (rudeboy.conspiracydjs.com) a Kubatkovho labelu Beyond Belief. Od roku 2012 je tiež po Nitrousovi ďaľším moderátorom radioshow Shadowbox na Rádiu1.

Okrem headlinera sa v piatok večer za mixpultom vystriedajú aj rezidentní dji BREAKING SOUNDZ party z Face2basS crew a WYCHITAWACS, ktorému bude do dj setu dávať MC BRUSH s legendárnej hornonitrianskej Trident crew.

Break it baby!

BREAKING SOUNDZ #52 „Let It Roll Slovakia Winter Edition Warm Up“
11.1.2013 | 22.00 | Templ Cub/Caffe – Trenčín (mapa)
starring:
RUDEBOY (shadowbox.cz)
WYCHITAWACS feat. MC BRUSH
and Face2basS crew:
YA feat. MC T-TANK * NAKLAD * DRIM
visuals & projection by MAT LOCK
vstupné:
4 € v klube
3 € facebook – pre tých ktorí potvrdia účasť na tejto udalosti
Predpredaj vstupeniek na festival Let It Roll Slovakia Winter Edition za najvýhodnejšie ceny bez poplatkov!
facebook.com/groups/breakingsoundz

facebook.com/rudeboyshdbx
www.wychitawacs.dnb.sk
www.mc_brush.dnb.sk
facebook.com/face2bass
facebook.com/templtrencin
www.letitroll.sk
www.letitroll.cz

Zdroj: Breaking Soundz – press info