Breaker a bikeri v klipe s rokermi!

Hudba spája. Dôkazom je toho nový videoklip kapely Rock Reunion. Banskobystrická rocková partia na účinovanie vo videu ku skladbe Mr. Vantastique oslovila tanečného majstra – priekopníka break dancu v Česko a Slovensku Karola Zajaca.

Tancu sa venuje viac ako 20 rokov a dnes je spätý s Laci Strikeom a jeho Street Dance Academy. Rock Reunion je na míle vzdialená tanečnému štýlu, no Karol sa na novú skúsenosť veľmi tešil. Zaujala ho energia skladby Mr. Vantastique a tešil sa aj na tanec pod holým nebom.

„Na nakrúcanie sme si vybrali nábrežie Dunaja pri centre Eurovea a napriek častým búrkovým prehánkam sme vystihli slnečné počasie, takže sme mali postarané o komparz,“ zaspomínal si manažér kapely Pepe Balogh a dodal: „O to viac nám bolo ľúto pri pohľade na fotografie z povodní v Bratislave. Miesta, na ktorých sme pred zhruba dvomi týždňami nakrúcali, boli pod vodou.“

V klipe sa okrem Karola Zajaca predstavili aj bikeri z North Cult Námestovo. „Úplnou náhodou sme ich videli jazdiť po námestí a keďže boli ochotní predviesť nám na kameru nejaké svoje kúsky, ich prítomnosť sme radi využili,“ prezradil nám Rado Oravkin, gitarista, ktorý v skladbe Mr. Vantastique zvláda hlavný spev. „Skladba je z mojej dielne. Našťastie, Miňo, náš spevák, nenamietal a venoval mi týchto pár minút slávy,“ dodal s úsmevom Rado, ktorý do skladby infiltroval aj úryvok zo songu Modriny od kapely U.K.N.D, s ktorou má Rock Reunion priateľský vzťah. „Sme radi, že nás chalani pustili na svoju skúšku a mohli sme aj ich zaradiť medzi účinkujúcich v našom klipe,“ dodal spevák Miňo Kováč.

Zdroj: Nikoleta Kováčová, PR manažér Rock Reunion