Break Through: Hospitality Warm Up v Novom Meste Nad Váhom!

Ďalšia zo série Warm Up párty na luxusný drumabassový event Hospitality sa uskutoční už tento piatok v klube Za Rampami v Novom Meste nad Váhom.

Klub Za Rampami je novootvorený klubový priestor v Novom Meste nad Váhom na Trenčianskej ulici. Viac info o klube na www.zarampami.sk.

BREAK THROUGH je rezidentná noc dja Wychitawacsa, ktorá dúfajme raz mesačne, bude prinášať zlomené beaty novomestskému klubovému publiku.

Prvý BREAK THROUGH bude zároveň aj Warm Up Party na luxusný drumabassový event Hospitality. Dnes večer sa na pódium Za Rampami okrem dj Wychitawacsa postaví ako headliner celého večera ostravská dnb djka BEATY.

Beaty sa za gramofóny postavila v roku 2004 čerstvá absolventka djskej školy „MP4“. Jej obľúbeným žánrom je tvrdý drum&bass, ale v jej mixoch je často počuť aj tekkno, breakbeat či gitarové songy. Počas svojej djskej kariéry odohrala svoje sety v kluboch a na festivaloch po celej Českej Repulike, Slovensku a Poľsku. Má za sebou aj vystúpenia v írskom Dubline či na gréckom ostrove Karpathos. Od roku 2008 je členkou Junglistic Sistaz.

Beaty

Voľné vstup na dnešnú BREAK THROUGH party a jednu exkluzívnu voľnú vstupenku na hviezdami nabitú Hospitality party (Trenčín Expo Center 31.3.12) v našej súťaži vyhráva:  Mario Ziman z Ilavy. Gratulujeme.

Nárok na výhru je možné si uplatniť (po overení totožnosti) len osobne v klube Lúč počas konania akcie Break Through dňa 16.3.2012

BREAK THROUGH „Hospitality Warm Up“
piatok 16.3.2011 | 21.00 | 3,5 €
Klub Za Rampami – Nové Mesto n/V.
BEATY (polygamix.cz)
WYCHITAWACS (breaks.sk)
MAPO (tnt crew)

BT01

Zdroj: Break Through – press info
Publikoval: Redakcia GREGI.NET