Break Through #4: Let It Roll Warm up!

V piatok 8.6. sa po štvrtý krát rozozvučia priestory novomestského klubu Za Rampami zlomenými beatmi a hustými basmi na ďalšom pokračovaní BREAK THROUGH party.

BREAK THROUGH #4 bude tiež aj oficiálnou Warm Up party najväčšieho slovenského dnb festivalu LET IT ROLL (www.letitroll.sk). A kde je Let It Roll tam samozrejme nesmie chýbať ani dj. KATO. A že to bude tentokrát naozaj hviezdny line up dokazuje aj to, že 5. najlepšieho slovenského dnb dja KATA bude s mikrofonom v ruke fjúčrovať druhý najlepší dnb MC Slovenska za rok 2011 MC BRUSH. Tu ale výpočet hviezd, ktoré budú za Rampami warmapovať Let It Roll nekončí.

kato-brush

Rezidenta a promotéra BREAK THROUGH party WYCHITAWACSa bude na svoj veľký nástroj doprevádzať saxofonista legendárnej undergroundovej kapely Bez Ladu a Skladu Mr. Peter Kohout, za TnT crew povrtí vynilové platne na gramafónoch TWIST a ani na tomto žúre samozrejme nebude chýbať zástupca lokálnej djskej scény. Vôbec po prvý krát bude na BREAK THROUGH pripravená aj špeciálna videoprojekcia o ktorú sa postará VJ MATLOCK z trenčianskej Face2basS.

Predpredaj vstupeniek na festival LET IT ROLL za najvýhodnejšie ceny bez poplatkov!

8.6.2012 | 22.00 | Klub Za Rampami | Nove Mesto nad Vahom
KATO & MC BRUSH
BREAK THROUGH #4 „Let It Roll Warm Up“
KATO feat. MC BRUSH (Let It Roll/Trident)
WYCHI + KOKRI live sax (bez ladu a skladu)
TWIST (TNT_Crew)
+ local dj hero
visauls and projection by MATLOCK (face2bass crew)

BT4

Zdroj: Break Through
Publikoval: Redakcia GREGI.NET