BRATISLAVSKÝ DOBOVÝ PIKNIK / 1.7. / 13:00-21:00/ SAD JANKA KRÁĽA

Do Sadu Janka Kráľa sa vracia piknik pre milovníkov živej histórie, zameraný na obdobie rokov 1900 – 1950. Čakajú vás štýlové koncerty s hudbou danej éry C. a k. orchester, SwinGang a Fats Jazz Band.

Pod korunami stromov, ktoré toto obdobie samé zažili, si budete môcť v príjemnej piknikovej atmosfére vychutnať dobové atrakcie, ukážky remesiel aj módnu prehliadku. Módna prehliadka v podaní Prvorepublikovej módy Marie Létalovej. Chýbať nebude ani tanečný workshop s B-Swing, stánky s retro pochúťkami, originálnou prešporskou štrúdlou, či hand-made výrobkami a šperkami.

Zahráte sa dobové hry, skúsite si maľovanie na plátno… to všetko v duchu krásnych zlatých čias. Tak siahnite do útrob starých skríň, vytiahnite nekonečne veľké klobúky s ovocím a pávími perami a príďte do Sadu Janka Kráľa, v ktorom sa na jeden deň zastaví čas – staňte sa krásnymi, rozosmiatymi ľuďmi na piknikovej deke, s čašou perlivého vína, ktorí akoby vystúpili zo starej,vyblednutej pohľadnice a zažiarili v pôvodných farbách.

vstup voľný!

Program / podujatie moderuje Norman Šáro
13:00 otvorenie
13:30 hudobné vystúpenie/ C. a k. orchester
14:30 tančiareň/ B-Swing
15:00 módna prehliadka/ Prvorepubliková móda
16:00 hudobné vystúpenie/ SwinGang
17:30 tančiareň/ B-Swing
18:00 módna prehliadka/ Prvorepubliková móda
19:00 hudobné vystúpenie/ Fats Jazz Band

Podujatie je súčasťou Kultúrneho lete v Petržalke 2023, pod záštitou MČ Bratislava-Petržalka.
https://kulturavpetrzalke.sk/podujatie/kulturne-leto-v-petrzalke-bratislavsky-dobovy-piknik
https://www.facebook.com/bratislavskydobovypiknik

Zdroj: TS