Bratislavské bábkové divadlo už 31.5.2020 otvorí znovu svoju záhradu – oslávme MDD – Osmijankove rozprávky o princeznách.

Milí diváci, konečne sa aj na nás usmialo šťastie, a tak pri príležitosti Medzinárodného dňa detí otvárame okrem divadla aj divadelnú záhradu, v ktorej v nedeľu 31. mája o 14:30 ožije Osmijanko spolu s rozprávkami o princeznách.

🔵Sme si vedomí, že aj napriek uvoľneniam musíme ďalej chrániť seba aj vás, a preto v divadle zavádzame všetky potrebné hygienické a bezpečnostné opatrenia.

🔵Priestor záhrady je veľký, no počet miest je limitovaný na 100 a medzi divákmi budú zachované 2-metrové rozostupy. Miesta vedľa seba budú vyhradené iba na požiadanie pre rodinných príslušníkov alebo partnerov.

🔵Predstavenie odohráme zdarma. Touto cestou vás však prosíme, aby ste si lístky „zakúpili“ online, nakoľko predpredaj cez pokladňu NIE JE MOŽNÝ. Lístky nájdete TU: babkovedivadlo.maxiticket.sk/osmijankove-rozpravky-o-princeznach-2020-bratislava a keďže nezabúdame ani na životné prostredie, vstupenky nemusíte tlačiť, stačí ich mať uložené v telefóne.

🔵V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie ruší. Veríme, že sa to nestane. 😉

Pozor! V prípade veľkého záujmu odohráme druhé bezplatné predstavenie Osmijankove rozprávky o princeznách aj o 16:30, no taktiež s obmedzenou kapacitou 100 miest.

https://www.facebook.com/events/813922739013577/

Zdroj: TS