Bratislavské bábkové divadlo odvysiela online predstavenie Chronoškriatkovia.

Dobrodružno-filozofujúci príbeh o vzbure proti autoritám,naštrbenom priateľstve a veľkej výprave za zmúdrením budedivadlo vysielať už túto nedeľu.

Výsledok ich práce pozorujete denne, ich samotných ste však nikdy nevideli. Kto sú to? PredsaChronoškriatkovia – služobníci Zuba času. Kazia počítače, odfarbujú oblečenie, zošúchavajú značenie nacestách, skrátka, všetko na tomto svete vďaka nim starne. Chronoškriatkov v škole učia, že ľudstvu robiaveľkú službu.

Žiak Zašmodrch sa na exkurzii vo svete ľudí vyšplhá po mladej slečne a nadšene jej čokoládou špiní šaty. O ona? Rozplače sa. Svet malého škriatka je v okamihu hore nohami. Zub času neexistuje, a ak áno, trebaho zničiť!

Bratislavské bábkové divadlo spustilo cyklus pravidelných online predstavení. Chce nimi divákompripomenúť tradičné večerné štvrtky a nedeľné dopoludnia, ktoré patrili v divadle k najnavštevovanejším. Už túto nedeľu a budúci štvrtok tak diváci uvidia inscenáciu Chronoškriatkovia v réžii Jakuba Maksymova.

Lístky je možné zakúpiť na babkovedivadlo.maxiticket.sk. Divák po zakúpení lístka obdrží e-mailomjedinečný číselný kód. Ten bude platný vo vopred uvedenom čase.

Chronoškriatkovia budú odvysielaní v nedeľu 28. 3. a štvrtok 1. 4. Predstavenie je vhodné pre deti od 6rokov, dĺžka predstavenia je 50 minút. Cena lístka pre jedno zariadenie je 4€.

Pre viac informácií sledujte udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1014620422400473/

Vznik inscenácie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Zdroj: BBD