Bratislavská kapela Hello Brian bude krstiť svoje EP – Posadnutý.

Bratislavská kapela Hello Brian Vás všetkých srdečne pozýva na krst ich aktuálneho EP s názvom Posadnutý, ktorý sa uskutoční 2. októbra (streda) v bratislavskom hudobnom klube Nu Spirit na Šafárikovom námestí.

Predkapelou, ktorá bude mať za úlohu rozprúdiť publikum, bude mladá slovenská kapela Scott a Zelda. Na pódiu sa ďalej počas koncertu taktiež predstavia aj rôzny hudobný hostia ako napríklad Pavla Ružovičová (husle), Jakub Tvrdík (kláves – Billy Barman) a Martin „Križo“ Krížik (spev – Hugo Čáves Orchestra Band, Bruno Benetton Free Band). Meno krstného otca si kapela nechala ešte pre seba. Čaká na Vás výborná nálada, dobrá hudba, skvelí ľudia a predovšetkým nové EP, ktoré už nedočkavo čaká na svoje vypustenie do hudobného sveta. Príďte aj vy a kto vie, možno aj z vás sa stanú posadnutí.

Hello Brian je na slovenskej scéne cca. 3 roky. Odohrali rad koncertov aj niekoľko festivalov. Kapelu tvoria Igor Fech (spev, gitara, texty), Martin Feješ (basová gitara) a Matej Winiarčík (bicie). Najnovšie EP Posadnutý je ako ochutnávka z ich pripravovaného albumu, ktorý sa kapela chystá nahrať v priebehu roka 2014. Toto EP bude k dispozícií free na stiahnutie od 3.10.2013 alebo v hmatateľnej podobe na koncertoch.

www.hellobrian.sk
www.facebook.com/hellobrianofficial
www.facebook.com/scottnzelda

hello brain PLAGAT A2-1

Zdroj: Hello Brian