Bratislava zažiari v „Classy“.

Prichádza večierok stelesňujúci každý prvok gentlmenstva a nadčasového classy štýlu, ktorý ženy na mužoch, nikdy neprestanú milovať. V sobotu 28. októbra 2017 o 19:00 v unikátnych priestoroch historickej Mlynice (Turbínová ulica). 

Zažite noc gentlemanov, šarmu a klasiky. Tešiť sa môžete na automobilové klasiky, britvy, gramofóny a chuť koňaku Hennessy s viac ako 250 ročnou tradíciou, ktorý sa netradične predstaví formou mixology baru. Chýbať nebude inšpiratívna módna show, trendové fashion vychytávky, barberi a technologické hračky. Celý večierok sa nesie v tónoch swingu, jazzu a rockabilly. O kvalitnú hudbu sa postará aj jeden z najznámejších slovenských klaviristov Braňo Hronec, ktorý vystúpi spoločne so svojou dcérou, speváčkou Suzie.

Vstup je voľný do naplnenia kapacity. Jedinými podmienkami je vek nad 18 rokov a dress code v štýle classy. „Classy je pre mňa nadčasovosť s basic kúskami oblečenia, ktoré sú z kvalitných materiálov,“ približuje popredná slovenská návrhárka Izbabela Komajati. „Maximálne vystihujú majiteľa,  jeho osobný štýl. To platí tak v dámskom, ako i v pánskom šatníku.“ Práve na módnu show, ktorá obsiahne pánske aj dámske modely Izabely Komjati sa môžete počas večera tešiť. To však nie je všetko. Svoje modely predstaví aj Salón Delor či Lombardi fashion house.

Milovníci aj milovníčky automobilových klasík si prídu na svoje vďaka zrazu historických sportiakov, ktoré vládli cestám najmä v 50. a 60. rokoch. Nádych rebélie prinesú silné stroje – špeciálne upravené motorky Café racers, originálne doplnky či tattoo art show.

Veľké večierkové stretnutie zberateľov, fachmanov a všetkých milovníkov nadčasového štýlu „Classy“ vyšlo z produkčnej dieľne agentúry Cherry&Cherry. „Prepájame v ňom rôzne témy, ktoré sa dotýkajú sveta gentlemanov. Sveta, ktorý je v každom z nás, aspoň  na pár dní v roku a dámy sú v ňom, samozrejme, srdečne vítané”, dopĺňa s úsmevom hlavný kreatívec Stanislav Kočan. 

Okrem premiéry unikátnych priestorov historickej Mlynice, ktorá od svojho oficiálneho otvorenia prvýkrát hostí verejný event, svoju premiérovú vernisáž zažije aj fotografka Marieta Zuzíková. Eleganciu v kombinácii s drsnosťou mužského elementu tak vyváži nielen krása prítomných žien, ale i fotografie modeliek, ktoré sa ocitli na stránkach tých najprestížnejších svetových magazínov.

Viac informácii na FB: HENNESSY CLASSY

Zdroj: TS