Bratislava prvýkrát zažije divoký Balkan Bashavel pod taktovkou Malalata!

Už aj v našom hlavnom meste sa budeme bashaveliť! Ak neviete, čo to znamená, niet sa čo čudovať. Divoká žúrka s názvom Balkan Bashavel totiž prichádza do Bratislavy prvýkrát. Garantujeme vám však, že ak ju 1. marca navštívite, jej meno už nikdy nezabudnete. 

A čo sa pod etiketou Balkan Bashavel ukrýva? Temperamentná party, ktorá si získala tisíce fanúšikov v Českej republike aj na Slovensku. Poriadny kopec balkánskych beatov a cigánskej muziky, primeraná dávka cumbie a reggae, štipka ležérneho electro-swingu. Celonočné šantenie, roztodivné tanečné kreácie a nespútaná energia.

Malata02

To všetko sa odohráva pod taktovkou obľúbeného DJského dua MALALATA. Roman Lalík a Jakub Kmošena sa venujú spoločnému DJingu 7 rokov. Revírom ich vychytených akcií je nielen stredná Európa. Zahrali si aj za veľkou mlákou v USA a Mexiku a na jednom pódiu s esami ako Parov Stelar Band, Mahala Rai Banda, Shantel, Fanfare Ciocarlia a N.O.H.A. Pri žiadnom z vystúpení neostávajú publiku nič dlžní a do každého idú so 100% nasadením.

V Bratislave rozbalí MALALATA svoj balkánsky cirkus vo V-klube ako špeciálnu pop-up party pod záštitou Capo di Tutti. Ako hosť je pozvaný špičkový domáci DJ Lenin Krevic, známy tiež ako Ichiman z Respect Vibration. Tento ostrieľaný selektor servíruje prvotriedny výber Ostblok hudby, ktorú si len tak hocikde nevypočujete. Živý koncert si strihne multižánrová banda Circus Problem, ktorá sa stretla doslova na ulici a ťahá na povrch hudobného sveta rytmy z rozličných kútov planéty.

Malata03

Odhoďte ostych a vstúpte 1. marca do čarovného sveta Balkan Bashavelu! Nechajte si narásť fúzik, zaveste na seba kilečko mačacieho zlata alebo si zadovážte zlatý zub. Všetko sa bude perfektne vynímať, až sa necháte zvečniť vo fotokútiku. A keď vám pri tanečnom hýrení vyhladne a vysmädne, budete mat po ruke home-made chuťovky, hektolitre rakije a poctivej ruskej vodky zo zásob Capo di Tutti.

V-klub
Nám. SNP 12, Bratislava
1. 3. 2014 | 20:00
Event: www.facebook.com/events/663896157007362
Predpredaj: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/682/balkan-bashavel

1937991_10201506353689828_1717180951_n

Zdroj: Organizátor