BRATISLAVA NA JESEŇ PREMIÉROVO PRIVÍTA POPULÁRNYCH AMERICKÝCH ROCKEROV SKILLET.

Vyzbrojení materiálom z nového albumu Victorious, populárni americkí rockeri Skillet tento rok premiérovo prídu aj na Slovensko. Domácich fanúšikov potešia zastávkou v Bratislave, kde zahrajú 25. novembra v Refinery Gallery.

V našich končinách sa Skillet naposledy predstavili v Česku na minuloročnom Rock for People, kde ovládli záverečný festivalový deň. Tentokrát dorazia aj s kompletne novým, v poradí desiatym albumom, ktorý vychádza 2. augusta. Ich koncert prinesie práve séria Rock For People Concerts a vstupenky sú už k dispozícii v sieti Tootoot

Rockový štvorlístok z Memphisu je právom zaradený medzi najúspešnejšie rockové kapely 21. storočia. Na svojom konte má iba za rok 2018 cez miliardu streamov, viac ako 12 miliónov predaných albumov a už dvojnásobne platinový album Awake.

Skillet sa môžu pochváliť aj dvomi nomináciami na Grammy Awards a množstvom ďalších cien. Ich videá majú milióny zhliadnutí na YouTube – iba samotný singel Monster ich nazbieral cez 260 miliónov a patrí k k najstreamovanejším skladbám všetkých čias.

Koncom novembra sa teda v Refinery Gallery očakáva poriadna “plnka” a organizátori s predpredajom vstupeniek odporúčajú neváhať. Uvádzacia cena lístkov je na hadine 35€.

Predpredaj: http://bit.ly/SkilletBratislava2019
Udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/458072788274708/
Skladba Monster: https://youtu.be/1mjlM_RnsVE

Zdroj: TS