bratislava-inline 2012: Slovakia Ring GT1 special edition!

Bratislava. Korčuliari odštartujú sezónu opäť na okruhu Slovakia Ring. Pilotná jazda 9. ročníka bratislava-inline sa koná v rámci Majstrovstiev sveta automobilov FIA GT1. Na jedinečnom povrchu Slovakia Ringu si budú môcť korčuliari zajazdiť v predvečer pretekov.

Už tretí raz majú korčuliari, ale aj cyklisti, kolobežkári a iní kolieskoví športovci možnosť zajazdiť si bez motora na špičkovom asfalte auto-moto okruhu Slovakia Ring. V piatok 8. júna 2012 v čase od 20.00 do 21.30 bude sprístupnený 3,737 metrov dlhý, 12 metrov široký variant s dvoma horizontmi, bez rýchlostných obmedzení.

Na jazdu už tradične nie je potrebná žiadna registrácia a je zdarma pre všetkých – mladých, starých, jednotlivcov, dvojice, rodiny s deťmi,… pre každého, kto vie korčuľovať a brzdiť. Slovakia Ring sa nachádza v obci Orechová Potôň, len 36 km od Bratislavy.

_8. júna 2012
_Slovakia Ring | Orechová Potôň
_GPS: 48° 3’14.00″ S, 17° 34’14.87″ V
_20.00 štart
_21.30 koniec
_trať: variant 1 | 3,737 m dlhá | 12 m široká | bezchybný asfalt | 2 horizonty

9. ročník bratislava-inline – 9. ročník letných korčuliarskych piatkov sa bude konať každý piatok počas celých letných prázdnin od 6. júla do 31. augusta 2011. Sú to organizované prejazdy po cestách v sprievode polície, inline teamu a prvej pomoci. Cesty nie sú úplne uzavreté, doprava sa zastavuje priebežne. Stretávanie sa začína vždy o 20.00 v oddychovej zóne za Auparkom alebo za novostavou Slovenského národného divadla, štartuje sa o 21.00 a končí približne o 22.45 návratom na miesto štartu. Striedať sa bude päť trás v dåžke približne 12 km. Jazdy sa konajú len v prípade dobrého počasia, oznámenie o konaní akcie sa robí vždy v piatok v čase obeda. Tento rok bratislava-inline opäť plánuje aj jazdy v ďalších mestách: Trnava, Piešťany a Nitra.

Slovakia Ring – Slovakia Ring, špičkové výcvikové zariadenie pre motoristov, prináša jedinečnú šancu zdokonaliť svoje vodičské schopnosti, vyskúšať si rýchlu jazdu, precvičiť techniku alebo si len jednoducho vychutnať radosť zo slobody za volantom. Súčasťou areálu je Driving academy – profesionálne centrum bezpečnej jazdy, profesionálne vzdelávanie vodičov všetkých vodičských skupín.

Zdroj: Monika Hurbanova
Publikoval: Redakcia GREGI.NET