bratislava-inline 2012: Olympijská jazda korčuliarov v Bratislave!

Po dvoch upršaných piatkoch dnes konečne korčuliari znova vyrazia do ulíc. A nie hocijakou, ale „Olympijskou“ jazdou, ktorou sa symbolicky zúčastnia otváracieho ceremoniálu XXX. LOH v Londýne. Tisícka korčuliarov v olympijských farbách prejde trasou po bratislavskom Starom meste a Ružinove, stretnutie je o 20.00 na parkovisku novostavby Slovenského národného divadla.

Akcie bratislava-inline sa konajú každý piatok počas letných prázdnin už od roku 2004. Vzhľadom na nepriaznivé počasie boli predošlé dve jazdy zrušené, dnešná jazda bude teda druhou v 9. sezóne. Jej podtitul je „Olympijská“, čím organizátori už tradične reagujú na otvárací ceremoniál Letných olympijských hier. „Keď už nemôžme byť všetci pri tom, chceme dať ľuďom možnosť prejaviť olympijského ducha, veríme, že mnohí prídu oblečení v olympijských farbách. Pre originálne výstroje máme pripravené aj ceny od našich a zároveň olympijských partnerov.“ uviedol Marek Majerčák.

Stretnutie je od 20.00 na parkovisku za novostavbou Slovenského národného divadla na Pribinovej ulici. Štart jazdy je o 21.00 po trase Košická. Pred jazdou čaká korčuliarov účastníkov sprievodný program:
+ 20.00 stretnutie pri novostavbe SND
+ 20.30 BIL dance s The Pastels
+ 20.45 žrebovanie súťaže Jazdi na plný plyn
+ 20.00 – 20.45 inline škola, servis a počiťovňa korčúľ
+ 21.00 štart

BIL dance s The Pastels – Horúcou novinkou sezóny je projekt, ktorý prináša Bratislavské kultúrne a informačné stredisko – takzvaný BIL dance, ktorý vytvorila tanečná skupina The Pastels. Každý piatok o 20.30 prebehne krátky tréning jednoduchej, veľmi nápaditej choreografie, ktorú na záver sezóny odtancujeme pre ľudí v meste – neváhajte sa zapojiť!

Súťaž Jazdi na plný plyn – Generálny partner Západoslovenská energetika, a.s vytvorila v rámci osláv 90. rokov spoločnosti súťaž Jazdi na plný plyn. Každý týždeň je vyhlásená súťažná otázka, vyplnený výherný lístok súťažiaci odovzdajú priamo na akcii, súťaží sa o poukážku na nákup inline vybavenia v hodnote 90 Eur. Všetky informácie a aktuálnu súťažnú otázku nájdete na www.zse.sk/bratislava-inline.

Zdroj: bratislava-inline 2012
Publikoval: Redakcia GREGI.NET