bratislava-inline 2011: Druhý pokus o prvú jazdu v sezóne aj s koncertom!

Bratislava. Ôsmy ročník akcie bratislava-inline odštartoval rovnako ako minulý – počasie prekazilo všetky plány, keď počas príprav začalo husto pršať a prvá jazda sa z dôvodu bezpečnosti musela napokon zrušiť. Tento piatok, 8. júla, sa teda znova pokúsime odštartovať sezónu. Ako bonus čaká na účastníkov od 20.00 za nákupným centrom Aupark koncert kapely La3no cubano.

Kto? bratislava-inline je pre každého, kto vie jazdiť na korčuliach, nemusí však byť profesionál. Dôležité je vedieť zabrzdiť a zísť dole kopcom. Na jazdy chodia mladí aj starší, jednotlivci aj skupinky. Ak sa bojíte jazdiť do kopca, z kopca, po koľajniciach či v mase  ľudí, je tu pre vás inline škola od 20.00 do 20.45, kde vám inštruktori pomôžu a poradia.

Kade? Striedajú sa tri mestské trasy, kedy sa stretáva za novostavbou Slovenského národného divadla a jedna petržalská, štartujúca spoza nákupného centra Aupark. Stretáva sa od 20.00, štartuje o 21.00. Tento piatok o 20.00 sa môžu korčuliari tešiť na koncert La3no cubano za nákupným centrom Aupark.

Ako? Na akciu sa nemusíte registrovať, stačí len prísť. Ak nemáte korčule, môžete si ich pred štartom požičať. Navyše bratislava-inline je pre všetkých ZDARMA.


Príďte si zakorčuľovať na cestách, ktoré za normálnych okolností patria len autám a autobusom.

8. ročník  letných korčuliarskych piatkov – 8. ročník bratislava-inline sa bude konať každý piatok počas celých letných prázdnin od 1. júla do 26. augusta 2011.  Sú to organizované prejazdy po cestách v sprievode polície, inlineteamu a prvej pomoci. Cesty nie sú úplne uzavreté, doprava sa zastavuje priebežne. Stretávanie začína vždy o 20.00 v oddychovej zóne za Auparkom alebo za novostavou Slovenského národného divadla, štartuje sa o 21.00, končí približne o 22.45 návratom na miesto štartu. Striedať sa budú štyri trasy v dåžke približne 12 km. Jazdy sa konajú len v prípade dobrého počasia, oznámenie o konaní akcie sa robí vždy v piatok v čase obeda. Tento rok však bratislava-inline plánuje aj jazdy v ďalších mestách: Trnava, Nitra, Piešťany a Žilina.

Zdroj: bratislava-inline 2011
Publikoval: Redakcia GREGI.NET