bratislava-inline 2011: bratislava-inline sa pred štartom 8. sezóny predstaví ešte v Trnave!

Bratislava. V sobotu 18. júna po prvý raz vyštartujú na cesty Trnavy priaznivci inline korčuľovania, bicyklovania a iných kolieskových športov. Automobilka PSA Peugeot Citroën Slovakia sa v spolupráci so Zdravým mestom Trnava a bratislava-inline postarajú o jedinečný zážitok z jazdy po hlavných dopravných ťahoch Trnavy inak ako autom. Historicky prvá akcia štartuje o 18.00 od Bernolákovej brány, účastníci sa začnú stretávať už od 17.00.

Pripravený je však aj sprievodný program v sade Antona Bernoláka. Už od 15.30 si budú môcť deti zasúťažiť v športových hrách, o 16.00 si môžu účastníci zacvičiť zumbu. Taktiež bude prebiehať inline škola klubu i-riders pre malých aj veľkých a k dispozícii bude aj požičovňa korčúľ, pitný režim či policajná prevencia pohybu korčuliarov a bicyklistov v meste, o ktorú sa postará Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Trnave. Pre účastníkov jazdy je pripravená tombola o ceny venované hotelom Holiday Inn Trnava, Trnavskou vodárenskou spoločnosťou, automobilovými značkami Peugeot a Citroën a PSA Peugeot Citroën Slovakia.

PSA TT–inline je súčasťou Dní zdravia, ktoré Trnava organizuje už 16 rokov. Vo štvrtok 16. júna a v piatok 17. júna majú návštevníci možnosť dať si zadarmo zmerať telesné hodnoty ako napríklad tlak, tuk, či cholesterol. V sobotu 18. júna môžu prísť do sadu Antona Bernoláka aktívne urobiť niečo pre svoje zdravie. Počas inline jazdy bude polícia zastavovať dopravu priebežne počas prechodu kolóny. Od piatku 20.00 do soboty 21.00 bude tiež čiastočne uzatvorené parkovisko na Radlinského ulici.

Zdroj: bratislava-inline 2011
Publikoval: Redakcia GREGI.NET