Borgore v rozhovore pre MTV!

Viac ako 40 miliónov videní a vyše pol milióna fanúšikov na Facebooku robí z Borgora jedného z najžiadanejších DJov. Pracoval s ľuďmi ako sú Diplo, Yelawolf, M.I.A a Miley Cyrus.

Z jeho zatiaľ posledného singlu „Decisions“  davy šalejú. Prinášame Vám rozhovor, ktorý s týmto izraelským rodákom urobila Jenna Simmons z Wrap Up a spýtala sa ho na jeho rozhodnutia, šialených fanúšikov, twerking https://www.youtube.com/watch?v=RGV2VQ3FsDw a na hry, ktoré hrá s fanúšikmi, keď pije.

Hey Borgore! Povedz nám teda aké to bolo robiť s Miley Cyrus na Decisions?
Borgore: Urobil som track a fakt som ho chcel urobiť s ňou. Obaja sme sa rozhodli, že nezverejníme, že je to jej hlas a dostali sme skvelú spätnú väzbu. Potom, pár týždňov dozadu Miley na Twitteri vybalila, že ona nahrala v Decisions vokály. Neočakával som to, ale mám rád takéto prekvapenia. Je fakt skvelá speváčka a bola to skúsenosť spolupracovať s ňou.

Všetky tvoje videá vyzerajú fak zábavne, páči sa mi hlavne Nympho. Ktoré video sa ti najlepšie natáčalo?
Borgore: Nympho. Bolo to moje prvé video a aj najlepšie. Natočiť to trvalo asi 10 minút a potom som to dorobil sám asi za ďalších 20 minút.

Celé si to robil sám?
Borgore: Áno, super geto! Bola to sranda, nikto nebol vtedy v strese, teraz už keď sa na niečom robí, je to svojím spôsobom stresujúce.

Poďme k tvojmu konceptu, ktorému si dal meno Gorestep. Aké to je, mať svoj vlastný štýl?
Borgore: Tak z tohto som veľmi šťastný. Som dosť metalovo založený, ale vyrástol som na jazze a klasickej hudbe, ktorú som študoval od 4 rokov. Je v tom viac ako metal a hukot, je to niečo, čo sa pokúsim dostať do mojich ďalších releasov.

Na Twitteri zvykneš spomínať twerking. Aj to ovládaš?
Borgore: No, raz som to skúsil, ale na to asi nemám dosť veľký zadok.

Získal si si veľkú pozornosť u žien. Aká bola tvoja najlepšia a najhoršia skúsenosť s fanúšičkami?
Borgore: Tak, tých dobrých vecí je veľmi veľa, nič také zlé sa mi nestalo. Ako by som sa mohol sťažovať? Akurát ma zastavili nejaké feministky s tým, že ničím svet mojimi sračkami. Ale myslím, že keď ma niekto sleduje, tak vie, že všetko je len sranda. Keď dievčatká počúvajú Rihannu spievať ‘come on rudeboy get it up’ alebo Lady Gaga ‘I wanna ride your disco stick’ tak mi to príde fakt smiešne. Majú aj iné objekty, na ktoré by sa mohli zamerať, takže tieto veci pre mňa nemajú zmysel.

Najbližšie ťa uvidíme v UK na Bestivale. Objaví sa aj stroj na zmrzlinu?
Borgore:
Tento rok nie, snáď sa nám ho podarí dostať do Európy budúci rok. Jednoducho je tá mašina skurvene veľká. Ale zahrám pár nových trackov a hlavne, budem tam ja v celej mojej kráse.

Počuli sme, že existuje nejaká tvoja chlastacia hra. Môžeš priblížiť o čo v nej ide?
Borgore:
Je to hra, ktorú sa hrám na Twitteri. Veľakrát končím v krajinách, kde ľudia nerozumejú mojej angličtine a nemám tam kamošov. Často vtedy iba tak chillujem v backstagei sám a naháňam mojich fanúšikov na Twitteri, aby mi pomohli sa opiť a posielali mi sprosté obrázky. Vždy, keď taký dostanem, dám si shot a to ma odpáli teda pekne rýchlo.

Keď už hovoríme o hrách, inšpirovali sme sa Decisions tak sa priprav na rýchle odpovede. 

Zmrzlina alebo zákusok?
Borgore: Tak na veľa zákuskov sa dáva zmrzlina. Keď ti to dajú v reštaurácii spolu, nemôžem si vyberať.

Nepodvádzaj!
Borgore: Tak zmrzlina.

Pivo alebo vodka?
Borgore:
Vodka. Teda, miešam to. Keď chceš zažiť úspešnú noc a k tomu niečo nové, tak treba mixovať. Proste naháňaš vodku pivom. Ale niekto na teba musí vtedy dávať pozor, je to hrozné.

Twerk alebo víno?
Borgore: Víno? Čo to je? (Pozrie na net) Automaticky mi to opravuje na Wayna Rooneyho.

Tak vyskúšaj Dutty Wine
Borgore:
Aha, Dutty Wine. Jebať na to, víno je na piču. Vyzerajú ako by mali záchvat – to je vlastne twerk.

Facebook alebo Twitter?
Borgore:
Twitter. Facebook mi občas stopne moje stránky.

Radšej by si videl ženu poliatu polevou alebo zmrzlinou?
Borgore:
Myslím, že šľahačka pôsobí sexuálnejšie.

Britské alebo americké publikum?
Borgore: Myslím, že viac sa chytá to americké, ale úprimne, milujem britské, lebo sú tam krajšie ženy.

Preklad zo stránky https://www.mtv.co.uk/music/urban/6577-interview-borgore

Zdroj: Nudance