BootyCall v Re:Freshi. Prečo nie?

Je takmer polnoc a na displayi mobilu ti svieti jej číslo. Pohrávaš sa s tou myšlienkou… Tradičná rýchlovka spojená s ešte rýchlejším odchodom? A čo potom? Je sobota a do rána ďaleko. Srať na ňu, dnes budeš iba plynúť. Prečo nie?

Voláš taxík, presun do centra. Kam to bude? Trebárs na Hurbanko. Ideš po známej trase, na Michalskej to žije, miestni sa miešajú s turistami, zo všetkých strán vône, ľudia a hudba… podniky a bary praskajú vo švíkoch, ale to nie je ono. Prichádzaš už takmer na začiatok Ventúrskej a chceš to otočiť, keď sa vám stretnú pohľady. Iba na malú chvíľu, pretože niekam vchádza. Prečo nie?

Nasleduješ jej kroky. Išla sama? V tej rýchlosti si si nevšimol. Horné poschodie tvorí bar a reštaurácia. Tu ale nie je. Schádzaš dolu schodmi, hudba zdola silnie. Rozhliadaš sa , parket sa pomaly plní a vlní, Dj hrá hip-hop – taký ten klasický, žiadne tie nové sračky. Aspoň hudba je v pohode. Podídeš k baru, objednávaš… čo to bude? Na opačnom konci baru stojí ona, hľadí smerom na parket a pomaly vlní bokmi. Tak čo to bude? Čo to pije? Jacka? Doneste jej ešte jedného a mne dvojitý. Prečo nie?

old-time

Sucho v ústach, ale ideš do toho a prekvapivo sa chytá. Prišla sem náhodne, dozvedela sa, že tu dnes bude hrať Vec – jej obľúbený dídžej. Práve sa za gramcami striedajú s tým chalanom. Dievča sa asi vyzná, menuje aj ostatných – ten čo práve dohral Je Milian Ridly z Trenčína. Podieľal sa na parties a koncertoch v miestnom legendárnom Tropicale. Okrem jej obľúbenca tu hrajú ešte ďalší dvaja, Wychitawacs a SouTHboy, obaja tiež z Trenchtownu. Trenchtownu? Veď vieš – Trenčín. Prezrádza, že odtiaľ pochádza aj ona. Tak už je to jasné. Tých dvoch posledne menovaných pozná už dlhé roky – Wychitawacs hral v punkovej kapele, spoluzakladal s Kaščákom Pohodu a už takmer 15 rokov točí platne po celom Slovensku. SouThboy prišiel odnikiaľ pred niečo vyše 10 rokmi, v Trenčíne spojili sily aj s ďalšími a bolo z toho mnoho nezabudnuteľných žúrov. Vtedy už znejú prvé beaty a scratche spod rúk Brančiho Kováča. Jasné, Veca pozáš aj ty, každý ho pozná. Chytí ťa za ruku, hodí do seba Jacka a bez pýtania ťa vedie na parket. Prečo nie?

Hudba je podmanivá, sexy a hlavne funky. Sleduješ, že sa to páči aj ostatným slečnám, ale ty máš oči len pre ňu. Striedavo pendlujete medzi barom a parketom, zanechávate za sebou práznde poháre od Jacka. Hudba sa zrýchľuje, ale ten funk z nej cítiť stále. Je ráno. Barman ospalo nalieva posledný drink. Má spýtavý a vlčí pohľad. Ku tebe alebo ku mne? Voláš taxík. A prečo nie?

BootyCall @ Re:Fresh Club, Ventúrska 5, Bratislava
16.8.2014 > fb event
Djs VEC, Wychitawacs, SouTHboy, Milian Ridly
www.samsystem.sk
www.facebook.com/ozajstnyVec
www.wychitawacs.com
www.facebook.com/wychitawac
www.facebook.com/djsouthboy
soundcloud.com/milian-ridly

BC160814_web

Zdroj: Wychitawacs