Boomerang je späť!

Legendárna techno párty 90-tych rokov si za miesto svojho konania zvolila klub LOFT. 26. augusta privezú organizátori slovenským milovníkom techna americkú DJskú legendu menom Richie Hawtin.

V deväťdesiatych rokoch Booomerang platil za undergroundovú legendu. Postupom času, tak ako dobré víno a tiež jeho návštevníci, dozreli legendárne parties až do exkluzívnej klubovej podoby.

Tá aktuálna ponúka splnený sen väčšiny pravidelných fanúšikov. Okrem Booomerangu sa nenájde azda nikto príznačnejší, kto by mal mať právo prvej noci a predstaviť Slovensku krstného otca minimal-techna, DJa Richie Hawtina.

Kočovný charakter Booomerang parties bol zachovaný aj tento rok a po ostatnom halovom pokuse v PKO, padla voľba celkom správne na bratislavský klub LOFT. Afterpárty, ktorá vždy bola súčasťou Booomerang parties, sa tento rok bude konať v bratislavskom Nu Spirit Clube.

A prečo bol LOFT ideálnou voľbou?

Po prvé – ponúka ideálnu kapacitu, ktorú organizátori ešte zaokrúhlili smerom nadol. Aj napriek predpokladanej bitke o vstupenky by sa tí, čo sa dnu dostanú, mali cítiť dostatočne komfortne a predsa zažiť atmosféru davu.

Po druhé – produkcia Richie Hawtina a jeho kolegov z M-nus crew bude znieť lepšie v uzatvorenom klube ako v otvorenej hale. Loft naviac ponúka potrebnú variabilitu rozostavenia zvukového systému.

A po tretie – špeciálne pre Booomerang 2011 bude v Lofte pôvodný soundsystém vymenený za komplet nový. Organizátori preto zabezpečili špičkový systém firmy L-Acoustic, v dostatočnom objeme a sile, presne podla požiadaviek manažmentu Richieho Hawtina.

Predpredaj vstupeniek je stále dostupný online prostredníctvom www.tixy.sk. Momentálna cena predpredaja je 25 eur. Pozor, kapacita klubu je obmedzená, preto odporúčame zabezpečiť si vstupenky hneď teraz, pretože nie je isté, že budú ešte dostupné v deň konania v pokladni klubu Loft.

BOOOMERANG PRESENTS M_NUS
26. 8. 2011, piatok
LOFT! Bratislava, Továrenská 14
RICHIE HAWTIN
GAISER Live
BAREM (After the Storm Album Tour)
Support: Biji & Denia (s.m.i.i.l.e.)

Zdroj: Booomerang
Publikoval: Redakcia GREGI.NET