Boney M opäť na Slovensku!

Milovníci preverených hitov, skvelej zábavy a tancovačky si opäť prídu na svoje! Do Bratislavy po dvoch rokoch zavíta zoskupenie Boney M pod vedením Sheily Bonnick.

Najväčšia zábava v Bratislave sa uskutoční už 16. júna 2017 v HANT aréne. Rovnako, ako v roku 2015, kedy bol koncert beznádejne vypredaný, aj teraz bude spojený s diskotékou na nestarnúce hity. Rovnako, ako pri poslednom Boney M koncerte bude diskotéka prebiehať nielen pred, ale aj pokračovať po koncerte plnom hitov jedného z najlegendárnejších zoskupení.

“Koncerty na Slovensku si vždy užívame,” povedala Sheila Bonnick, frontmanka formácie, “Vždy boli plné fanúšikov a ten posledný v HANT aréne bol jednoznačne najlepším zážitkom. Nápad spojiť koncert a diskotéku bol jedinečný a na fanúšikoch bolo od začiatku cítiť, že si to prišli užiť a naplno sa zabaviť.” Sheila, ktorá momentálne žije v Londýne, navyše so smiechom dodala, že okrem fanúšikov a koncertnej atmosféry jej na Slovensku imponuje krásna krajina a chutné jedlo.

Lístky na diskokoncert sú už v predaji, a to v troch kategóriách – na státie, sedenie a VIP. VIP vstupenka zahŕňa vlastný VIP vchod, vlastný VIP sektor na sedenie, welcome drink, ľahké občerstvenie a CD s podpisom. Cena lístkov je odstupňovaná, preto ak chcete skvelú zábavu za čo najlepšiu cenu, určite si lístok kúpte medzi prvými! Lístky si môžete zakúpiť tu: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/10565/discokoncert-boney-m-, ale aj vo vybraných centrách predajní Telekom či partnerských centrách, zoznam ktorých nájdete tu: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/stranka/predajne-miesta/

Všetky aktuálne informácie o koncerte ako aj to správne naladenie sa naň nájdete na jeho oficiálnej Facebook fan page: https://bit.ly/2neO8tv

Zdroj: Perla Žinčíková